DE STERCKE P

Contactgegevens DE STERCKE P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE STERCKE P: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE STERCKE P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUYENBERG 18; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 52426056 (+32-52426056) 52426056 (+32-52426056)

Fax (fax): +32 (19) 135-81-14 +32 (19) 135-81-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE STERCKE P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE STERCKE P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE STERCKE P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE STERCKE P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE STERCKE P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE STERCKE P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE STERCKE P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE STERCKE P
Products information DE STERCKE P

BTW identificatienummer (tax): BE08633850097
Ondernemingsnummer: 1148590087
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in DE STERCKE P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE STERCKE P
(Get full report from official database of BE for DE STERCKE P)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE STERCKE P
Addition kinds of activities for DE STERCKE P

7389. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
28449900. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
34469900. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
35569905. Cracker maken machines | Cracker making machines
72990601. Geboortecertificaat faciliteiten | Birth certificate facilities
73840102. Foto ontwikkelen en retoucheren | Photograph developing and retouching

Werken bij DE STERCKE P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE STERCKE P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE STERCKE P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE STERCKE P. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanbestuurder gezocht opstart 29/10 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vanuit de cabine werken ! Laden en lossen / Hijswerk van de goederen op de juste locatie van de werf

  • MONTEUR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

    Type: Vaste Job

    Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

Zoek naar antwoorden van DE STERCKE P in sociale netwerken
Look for responds of DE STERCKE P in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE STERCKE P. Laat een reactie achter voor DE STERCKE P. DE STERCKE P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE STERCKE P. Leave a respond for DE STERCKE P. DE STERCKE P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE STERCKE P op de google maps. Adres en contacten DE STERCKE P
Location of DE STERCKE P on the google maps. Address and contacts of DE STERCKE P

Andere gerelateerde bedrijven als come DE STERCKE P DE STERCKE P: Beirlaen S | UNION ET LIBERT? | INTERCONT. EXPORT CY | OMBRES & LUMI?RES | HANS DELRUE

Other related companies as DE STERCKE P: Beirlaen S | UNION ET LIBERT? | INTERCONT. EXPORT CY | OMBRES & LUMI?RES | HANS DELRUE

DE STERCKE P is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE STERCKE P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08633850097. Het bedrijf DE STERCKE P bevindt zich op het adres: KRUYENBERG 18; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties. Producten gemaakt in DE STERCKE P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE STERCKE P is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE STERCKE P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE STERCKE P, openstaande posities, locatie van DE STERCKE P op de kaart.

DE STERCKE P is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE STERCKE P, company assigned to the tax number BE08633850097. The company DE STERCKE P is located at the address: KRUYENBERG 18; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties. Products created in DE STERCKE P were not found.
The main activity of DE STERCKE P is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE STERCKE P is not available. You also can look at reviews of DE STERCKE P, open positions, location of DE STERCKE P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE STERCKE P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE STERCKE P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE STERCKE P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE STERCKE P, employees, financial statistics.