VALENTIJN SMETS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • VALENTIJN SMETS

Contactgegevens VALENTIJN SMETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VALENTIJN SMETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VALENTIJN SMETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALGESTRAAT 189; 3803; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11682233 (+32-11682233) 11682233 (+32-11682233)

Fax (fax): +32 (69) 660-15-26 +32 (69) 660-15-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VALENTIJN SMETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VALENTIJN SMETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VALENTIJN SMETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VALENTIJN SMETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VALENTIJN SMETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VALENTIJN SMETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VALENTIJN SMETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VALENTIJN SMETS
Products information VALENTIJN SMETS

BTW identificatienummer (tax): BE07135864257
Ondernemingsnummer: 1023895263
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VALENTIJN SMETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VALENTIJN SMETS
(Get full report from official database of BE for VALENTIJN SMETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VALENTIJN SMETS
Addition kinds of activities for VALENTIJN SMETS

899909. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
23229901. Nachtkleding, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Nightwear, men's and boys': from purchased materials
27890303. Tijdschriften, bindend | Magazines, binding
34440504. Ovenschuren, plaatmetaal | Furnace casings, sheet metal
36489904. Verlichtingsarmaturen, behalve elektrische: residentieel | Lighting fixtures, except electric: residential
51990208. Glaswerk, nieuwigheid | Glassware, novelty

Werken bij VALENTIJN SMETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VALENTIJN SMETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VALENTIJN SMETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VALENTIJN SMETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Carglass

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kluisbergen– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

Zoek naar antwoorden van VALENTIJN SMETS in sociale netwerken
Look for responds of VALENTIJN SMETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VALENTIJN SMETS. Laat een reactie achter voor VALENTIJN SMETS. VALENTIJN SMETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VALENTIJN SMETS. Leave a respond for VALENTIJN SMETS. VALENTIJN SMETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VALENTIJN SMETS op de google maps. Adres en contacten VALENTIJN SMETS
Location of VALENTIJN SMETS on the google maps. Address and contacts of VALENTIJN SMETS

Andere gerelateerde bedrijven als come VALENTIJN SMETS VALENTIJN SMETS: BURO INSERT | VC HERENTHOUT | Immo Mag | STEENWEG SPORT | Fruitparadijs

Other related companies as VALENTIJN SMETS: BURO INSERT | VC HERENTHOUT | Immo Mag | STEENWEG SPORT | Fruitparadijs

VALENTIJN SMETS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VALENTIJN SMETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07135864257. Het bedrijf VALENTIJN SMETS bevindt zich op het adres: GALGESTRAAT 189; 3803; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging. Producten gemaakt in VALENTIJN SMETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VALENTIJN SMETS is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VALENTIJN SMETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VALENTIJN SMETS, openstaande posities, locatie van VALENTIJN SMETS op de kaart.

VALENTIJN SMETS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VALENTIJN SMETS, company assigned to the tax number BE07135864257. The company VALENTIJN SMETS is located at the address: GALGESTRAAT 189; 3803; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging. Products created in VALENTIJN SMETS were not found.
The main activity of VALENTIJN SMETS is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VALENTIJN SMETS is not available. You also can look at reviews of VALENTIJN SMETS, open positions, location of VALENTIJN SMETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VALENTIJN SMETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VALENTIJN SMETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VALENTIJN SMETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VALENTIJN SMETS, employees, financial statistics.