DANNY COLPAERT

Contactgegevens DANNY COLPAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANNY COLPAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANNY COLPAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUIDENBERGSTRAAT 12; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51581781 (+32-51581781) 51581781 (+32-51581781)

Fax (fax): +32 (61) 552-64-76 +32 (61) 552-64-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANNY COLPAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANNY COLPAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANNY COLPAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANNY COLPAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANNY COLPAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANNY COLPAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANNY COLPAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANNY COLPAERT
Products information DANNY COLPAERT

BTW identificatienummer (tax): BE01045867919
Ondernemingsnummer: 4754577636
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 101,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in DANNY COLPAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANNY COLPAERT
(Get full report from official database of BE for DANNY COLPAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANNY COLPAERT
Addition kinds of activities for DANNY COLPAERT

207400. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
01390000. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
28690304. Adipinezuuresters | Adipic acid esters
28699928. Oplosmiddelen, organisch | Solvents, organic
35420101. Buigmachines | Bending machines
48320000. Radiostations | Radio broadcasting stations
50859907. Lapidaire apparatuur | Lapidary equipment
73749905. Optische scan data service | Optical scanning data service
96210203. Autoriteit vergunning en inspectie kantoor, overheid | Motor vehicle licensing and inspection office, government

Werken bij DANNY COLPAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANNY COLPAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANNY COLPAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANNY COLPAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

Zoek naar antwoorden van DANNY COLPAERT in sociale netwerken
Look for responds of DANNY COLPAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANNY COLPAERT. Laat een reactie achter voor DANNY COLPAERT. DANNY COLPAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANNY COLPAERT. Leave a respond for DANNY COLPAERT. DANNY COLPAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANNY COLPAERT op de google maps. Adres en contacten DANNY COLPAERT
Location of DANNY COLPAERT on the google maps. Address and contacts of DANNY COLPAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come DANNY COLPAERT DANNY COLPAERT: Agnes | FA. HESELMANS | BADM. SPORT VER. EYNATTEN | D. BUREL | Connexion s.a.

Other related companies as DANNY COLPAERT: Agnes | FA. HESELMANS | BADM. SPORT VER. EYNATTEN | D. BUREL | Connexion s.a.

DANNY COLPAERT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANNY COLPAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01045867919. Het bedrijf DANNY COLPAERT bevindt zich op het adres: RUIDENBERGSTRAAT 12; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 101,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging. Producten gemaakt in DANNY COLPAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANNY COLPAERT is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANNY COLPAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANNY COLPAERT, openstaande posities, locatie van DANNY COLPAERT op de kaart.

DANNY COLPAERT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANNY COLPAERT, company assigned to the tax number BE01045867919. The company DANNY COLPAERT is located at the address: RUIDENBERGSTRAAT 12; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 101,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging. Products created in DANNY COLPAERT were not found.
The main activity of DANNY COLPAERT is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DANNY COLPAERT is not available. You also can look at reviews of DANNY COLPAERT, open positions, location of DANNY COLPAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANNY COLPAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANNY COLPAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANNY COLPAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANNY COLPAERT, employees, financial statistics.