MAISON MARAIS DE LANNOY

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • MAISON MARAIS DE LANNOY
Private companiesFurniture and Fixtures • MAISON MARAIS DE LANNOY

Contactgegevens MAISON MARAIS DE LANNOY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON MARAIS DE LANNOY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON MARAIS DE LANNOY

Regio (region): Sint-Gillis, België

Adres (address): MAURICE VAN MEENENPLEIN 31; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25378809 (+32-25378809) 25378809 (+32-25378809)

Fax (fax): +32 (4) 254-49-98 +32 (4) 254-49-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON MARAIS DE LANNOY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON MARAIS DE LANNOY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON MARAIS DE LANNOY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON MARAIS DE LANNOY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON MARAIS DE LANNOY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON MARAIS DE LANNOY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON MARAIS DE LANNOY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON MARAIS DE LANNOY
Products information MAISON MARAIS DE LANNOY

BTW identificatienummer (tax): BE09534179687
Ondernemingsnummer: 3910003662
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MAISON MARAIS DE LANNOY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON MARAIS DE LANNOY
(Get full report from official database of BE for MAISON MARAIS DE LANNOY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON MARAIS DE LANNOY
Addition kinds of activities for MAISON MARAIS DE LANNOY

3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
545100. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
20910300. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
36359903. Elektrische veegmachine | Electric sweeper
57129901. Bar armaturen, apparatuur en benodigdheden | Bar fixtures, equipment and supplies
73891400. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers
96310400. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government

Werken bij MAISON MARAIS DE LANNOY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON MARAIS DE LANNOY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON MARAIS DE LANNOY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON MARAIS DE LANNOY. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP REGIO Sint-Katelijne-Waver/ Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Vaste Job

    Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

  • Chauffeur CE (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

Zoek naar antwoorden van MAISON MARAIS DE LANNOY in sociale netwerken
Look for responds of MAISON MARAIS DE LANNOY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON MARAIS DE LANNOY. Laat een reactie achter voor MAISON MARAIS DE LANNOY. MAISON MARAIS DE LANNOY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON MARAIS DE LANNOY. Leave a respond for MAISON MARAIS DE LANNOY. MAISON MARAIS DE LANNOY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON MARAIS DE LANNOY op de google maps. Adres en contacten MAISON MARAIS DE LANNOY
Location of MAISON MARAIS DE LANNOY on the google maps. Address and contacts of MAISON MARAIS DE LANNOY

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON MARAIS DE LANNOY MAISON MARAIS DE LANNOY: Crédit Général SA | KAUFFMAN sa | AUX ETANGS D?ART | Photo Hall | Kellens Edgard

Other related companies as MAISON MARAIS DE LANNOY: Crédit Général SA | KAUFFMAN sa | AUX ETANGS D?ART | Photo Hall | Kellens Edgard

MAISON MARAIS DE LANNOY is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON MARAIS DE LANNOY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09534179687. Het bedrijf MAISON MARAIS DE LANNOY bevindt zich op het adres: MAURICE VAN MEENENPLEIN 31; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 572,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bagage and lederwaren. Producten gemaakt in MAISON MARAIS DE LANNOY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON MARAIS DE LANNOY is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON MARAIS DE LANNOY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON MARAIS DE LANNOY, openstaande posities, locatie van MAISON MARAIS DE LANNOY op de kaart.

MAISON MARAIS DE LANNOY is a company, that was registered 2002 in Sint-Gillis region, Belgium. Full name of company is MAISON MARAIS DE LANNOY, company assigned to the tax number BE09534179687. The company MAISON MARAIS DE LANNOY is located at the address: MAURICE VAN MEENENPLEIN 31; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 572,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bagage and lederwaren. Products created in MAISON MARAIS DE LANNOY were not found.
The main activity of MAISON MARAIS DE LANNOY is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON MARAIS DE LANNOY is not available. You also can look at reviews of MAISON MARAIS DE LANNOY, open positions, location of MAISON MARAIS DE LANNOY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON MARAIS DE LANNOY, Sint-Gillis: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON MARAIS DE LANNOY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON MARAIS DE LANNOY, Sint-Gillis: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON MARAIS DE LANNOY, employees, financial statistics.