PSI

Contactgegevens PSI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PSI: address, phone, fax, email, website, opening hours

PSI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PRIEUR? 65; 1640; RHODE-SAINT-GENESE, België

Telefoon (phone): 23812426 (+32-23812426) 23812426 (+32-23812426)

Fax (fax): +32 (53) 438-55-70 +32 (53) 438-55-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PSI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PSI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PSI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PSI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PSI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PSI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PSI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PSI
Products information PSI

BTW identificatienummer (tax): BE01231262207
Ondernemingsnummer: 7799713134
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in PSI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PSI
(Get full report from official database of BE for PSI)

Aanvulling soorten activiteiten voor PSI
Addition kinds of activities for PSI

286503. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
358699. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
478900. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
10999903. Ilmeniet mijnbouw | Ilmenite mining
20640101. Chocolade bedekte data | Chocolate covered dates
24991401. Gavels, hout | Gavels, wood
28690505. sorbitol | Sorbitol
35539914. Zagen, kracht: bank en tafel, behalve draagbaar: houtbewerking | Saws, power: bench and table, except portable: woodworking
35990102. Carrousels (vrolijk-rondes) | Carousels (merry-go-rounds)
67120000. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies

Werken bij PSI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PSI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PSI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PSI. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Techniekers Voedingsbedrijf Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van productiemachines, alle nutsvoorzieningen en de gebouwen Technisch onderhoud van de installaties Verhelpen van storingen Herstellen van defecten

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Dakwerker platte en hellende daken (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren dakwerker voor het plaatsen van platte en hellende daken. Zinkwerk is een must.

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van PSI in sociale netwerken
Look for responds of PSI in social networks

Lees alle opmerkingen voor PSI. Laat een reactie achter voor PSI. PSI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PSI. Leave a respond for PSI. PSI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PSI op de google maps. Adres en contacten PSI
Location of PSI on the google maps. Address and contacts of PSI

Andere gerelateerde bedrijven als come PSI PSI: Goethals Brood & Banket | MARC DE ZAEYER | SHANGAI | M-J Couture | Better Print

Other related companies as PSI: Goethals Brood & Banket | MARC DE ZAEYER | SHANGAI | M-J Couture | Better Print

PSI is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PSI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01231262207. Het bedrijf PSI bevindt zich op het adres: AVENUE DU PRIEUR? 65; 1640; RHODE-SAINT-GENESE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in PSI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PSI is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PSI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PSI, openstaande posities, locatie van PSI op de kaart.

PSI is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PSI, company assigned to the tax number BE01231262207. The company PSI is located at the address: AVENUE DU PRIEUR? 65; 1640; RHODE-SAINT-GENESE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in PSI were not found.
The main activity of PSI is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PSI is not available. You also can look at reviews of PSI, open positions, location of PSI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PSI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PSI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PSI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PSI, employees, financial statistics.