NIMMEGEERS CONSULTING

Contactgegevens NIMMEGEERS CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIMMEGEERS CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIMMEGEERS CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TWEEBRUGGENSTRAAT 52; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93483848 (+32-93483848) 93483848 (+32-93483848)

Fax (fax): +32 (53) 820-78-64 +32 (53) 820-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIMMEGEERS CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIMMEGEERS CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIMMEGEERS CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIMMEGEERS CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIMMEGEERS CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIMMEGEERS CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIMMEGEERS CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIMMEGEERS CONSULTING
Products information NIMMEGEERS CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE04572204589
Ondernemingsnummer: 6328643798
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in NIMMEGEERS CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIMMEGEERS CONSULTING
(Get full report from official database of BE for NIMMEGEERS CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIMMEGEERS CONSULTING
Addition kinds of activities for NIMMEGEERS CONSULTING

1442. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
326901. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
17999924. Ornamenteel metaalwerk | Ornamental metal work
72310200. Schoonheidsscholen | Beauty schools

Werken bij NIMMEGEERS CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIMMEGEERS CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIMMEGEERS CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIMMEGEERS CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • cnc bediender m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van NIMMEGEERS CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of NIMMEGEERS CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIMMEGEERS CONSULTING. Laat een reactie achter voor NIMMEGEERS CONSULTING. NIMMEGEERS CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIMMEGEERS CONSULTING. Leave a respond for NIMMEGEERS CONSULTING. NIMMEGEERS CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIMMEGEERS CONSULTING op de google maps. Adres en contacten NIMMEGEERS CONSULTING
Location of NIMMEGEERS CONSULTING on the google maps. Address and contacts of NIMMEGEERS CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come NIMMEGEERS CONSULTING NIMMEGEERS CONSULTING: TANIER POMPES FUNبBRES | COIFFURE VOGUE | BEENHOUWERIJ UMANS | GARAGE MEISER | Michaux J

Other related companies as NIMMEGEERS CONSULTING: TANIER POMPES FUNبBRES | COIFFURE VOGUE | BEENHOUWERIJ UMANS | GARAGE MEISER | Michaux J

NIMMEGEERS CONSULTING is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIMMEGEERS CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572204589. Het bedrijf NIMMEGEERS CONSULTING bevindt zich op het adres: TWEEBRUGGENSTRAAT 52; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in NIMMEGEERS CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NIMMEGEERS CONSULTING is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIMMEGEERS CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIMMEGEERS CONSULTING, openstaande posities, locatie van NIMMEGEERS CONSULTING op de kaart.

NIMMEGEERS CONSULTING is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIMMEGEERS CONSULTING, company assigned to the tax number BE04572204589. The company NIMMEGEERS CONSULTING is located at the address: TWEEBRUGGENSTRAAT 52; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in NIMMEGEERS CONSULTING were not found.
The main activity of NIMMEGEERS CONSULTING is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NIMMEGEERS CONSULTING is not available. You also can look at reviews of NIMMEGEERS CONSULTING, open positions, location of NIMMEGEERS CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIMMEGEERS CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIMMEGEERS CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIMMEGEERS CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIMMEGEERS CONSULTING, employees, financial statistics.