LEPOT

Contactgegevens LEPOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEPOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEPOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE COLEAU DJIREAU 9; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71878742 (+32-71878742) 71878742 (+32-71878742)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEPOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEPOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEPOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEPOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEPOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEPOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEPOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEPOT
Products information LEPOT

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LEPOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEPOT
(Get full report from official database of BE for LEPOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEPOT
Addition kinds of activities for LEPOT

173101. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
384205. Bandages en dressings | Bandages and dressings
399905. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
08310104. Gom verzamelen | Gum gathering
35340100. Liften en uitrusting | Elevators and equipment
72319902. Unisex haarsalons | Unisex hair salons
76992502. Fontein reparatie | Fountain repair

Werken bij LEPOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEPOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEPOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEPOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van LEPOT in sociale netwerken
Look for responds of LEPOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEPOT. Laat een reactie achter voor LEPOT. LEPOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEPOT. Leave a respond for LEPOT. LEPOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEPOT op de google maps. Adres en contacten LEPOT
Location of LEPOT on the google maps. Address and contacts of LEPOT

Andere gerelateerde bedrijven als come LEPOT LEPOT: JOSEE VAN GORP | BUREAU J. & Y. | Spillebeen Natuurhuis | J.-M; PIERROT | Melis A (Do)

Other related companies as LEPOT: JOSEE VAN GORP | BUREAU J. & Y. | Spillebeen Natuurhuis | J.-M; PIERROT | Melis A (Do)

LEPOT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEPOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf LEPOT bevindt zich op het adres: DR?VE COLEAU DJIREAU 9; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in LEPOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEPOT is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEPOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEPOT, openstaande posities, locatie van LEPOT op de kaart.

LEPOT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEPOT, company assigned to the tax number BE04147857666. The company LEPOT is located at the address: DR?VE COLEAU DJIREAU 9; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in LEPOT were not found.
The main activity of LEPOT is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEPOT is not available. You also can look at reviews of LEPOT, open positions, location of LEPOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEPOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEPOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEPOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEPOT, employees, financial statistics.