LAMBORAY CONSULTING

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • LAMBORAY CONSULTING
Private companiesTransportation by Air • LAMBORAY CONSULTING

Contactgegevens LAMBORAY CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBORAY CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBORAY CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VOROUX 33A; 4450; JUPRELLE, België

Telefoon (phone): 42783005 (+32-42783005) 42783005 (+32-42783005)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBORAY CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBORAY CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBORAY CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBORAY CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBORAY CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBORAY CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBORAY CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBORAY CONSULTING
Products information LAMBORAY CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in LAMBORAY CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBORAY CONSULTING
(Get full report from official database of BE for LAMBORAY CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBORAY CONSULTING
Addition kinds of activities for LAMBORAY CONSULTING

4449. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
20489900. Voorbereide feeds, nec, nec | Prepared feeds, nec, nec
79991513. Wave pool operatie | Wave pool operation

Werken bij LAMBORAY CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBORAY CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBORAY CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBORAY CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Handige jobstudent - Palettenherstel (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een handige jobstudent. Je staat in voor: Het nakijken van paletten Vaststellen van fouten en/of gebreken Herstellen van paletten Je kan werken op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de vakantie

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van LAMBORAY CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of LAMBORAY CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBORAY CONSULTING. Laat een reactie achter voor LAMBORAY CONSULTING. LAMBORAY CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBORAY CONSULTING. Leave a respond for LAMBORAY CONSULTING. LAMBORAY CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBORAY CONSULTING op de google maps. Adres en contacten LAMBORAY CONSULTING
Location of LAMBORAY CONSULTING on the google maps. Address and contacts of LAMBORAY CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBORAY CONSULTING LAMBORAY CONSULTING: APHRODITE BRUIDSBOETIEK | Sixtine SA | IT Consult | W.S.C. PREULA | Goossens Paul

Other related companies as LAMBORAY CONSULTING: APHRODITE BRUIDSBOETIEK | Sixtine SA | IT Consult | W.S.C. PREULA | Goossens Paul

LAMBORAY CONSULTING is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBORAY CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf LAMBORAY CONSULTING bevindt zich op het adres: RUE DU VOROUX 33A; 4450; JUPRELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in LAMBORAY CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBORAY CONSULTING is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBORAY CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBORAY CONSULTING, openstaande posities, locatie van LAMBORAY CONSULTING op de kaart.

LAMBORAY CONSULTING is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBORAY CONSULTING, company assigned to the tax number BE01440826416. The company LAMBORAY CONSULTING is located at the address: RUE DU VOROUX 33A; 4450; JUPRELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in LAMBORAY CONSULTING were not found.
The main activity of LAMBORAY CONSULTING is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBORAY CONSULTING is not available. You also can look at reviews of LAMBORAY CONSULTING, open positions, location of LAMBORAY CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBORAY CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBORAY CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBORAY CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBORAY CONSULTING, employees, financial statistics.