KOBRA

Contactgegevens KOBRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOBRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOBRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): APOLLOSTRAAT 58; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33216098 (+32-33216098) 33216098 (+32-33216098)

Fax (fax): +32 (61) 547-87-25 +32 (61) 547-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOBRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOBRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOBRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOBRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOBRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOBRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOBRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOBRA
Products information KOBRA

BTW identificatienummer (tax): BE06187194824
Ondernemingsnummer: 1255157470
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in KOBRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOBRA
(Get full report from official database of BE for KOBRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOBRA
Addition kinds of activities for KOBRA

147901. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
01390102. Klaverboerderij | Clover farm
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
35450215. Wieluitrusting, diamantpunt of andere | Wheel turning equipment, diamond point or other
44990400. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services
50130118. Veren, schokdempers en stutten | Springs, shock absorbers and struts
59991804. Apparatuur voor kinderen, nv | Children's equipment, nec
73890405. Corset vertegenwoordigers, alleen geschikt | Corset representatives, fitting only

Werken bij KOBRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOBRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOBRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOBRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • Keuken operator m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde Keukenoperatoren m/v: - Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van vullingen van snoepgoed volgens bestaande recepten - Je zorgt voor een correcte track & trace van producten - Je controleert de voorraden van vaste grondstoffen en vult aan indien nodig - Je bent continu bezig met het volgen van de haccp regels

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

Zoek naar antwoorden van KOBRA in sociale netwerken
Look for responds of KOBRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOBRA. Laat een reactie achter voor KOBRA. KOBRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOBRA. Leave a respond for KOBRA. KOBRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOBRA op de google maps. Adres en contacten KOBRA
Location of KOBRA on the google maps. Address and contacts of KOBRA

Andere gerelateerde bedrijven als come KOBRA KOBRA: GROVEN GARDEN | Rita | Dardenne Paul SA | STEVEN VAN HERP | ATLAS SPORT

Other related companies as KOBRA: GROVEN GARDEN | Rita | Dardenne Paul SA | STEVEN VAN HERP | ATLAS SPORT

KOBRA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOBRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187194824. Het bedrijf KOBRA bevindt zich op het adres: APOLLOSTRAAT 58; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in KOBRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOBRA is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOBRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOBRA, openstaande posities, locatie van KOBRA op de kaart.

KOBRA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOBRA, company assigned to the tax number BE06187194824. The company KOBRA is located at the address: APOLLOSTRAAT 58; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in KOBRA were not found.
The main activity of KOBRA is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KOBRA is not available. You also can look at reviews of KOBRA, open positions, location of KOBRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOBRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOBRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOBRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOBRA, employees, financial statistics.