GENERAL FIRST

Contactgegevens GENERAL FIRST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERAL FIRST: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERAL FIRST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE A. FAUCHILLE 9; 1150; WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27328887 (+32-27328887) 27328887 (+32-27328887)

Fax (fax): +32 (16) 763-11-71 +32 (16) 763-11-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERAL FIRST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERAL FIRST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERAL FIRST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERAL FIRST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERAL FIRST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERAL FIRST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERAL FIRST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERAL FIRST
Products information GENERAL FIRST

BTW identificatienummer (tax): BE06265747070
Ondernemingsnummer: 9892059326
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in GENERAL FIRST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERAL FIRST
(Get full report from official database of BE for GENERAL FIRST)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERAL FIRST
Addition kinds of activities for GENERAL FIRST

3492. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
14999907. Grahamite mijnbouw | Grahamite mining
20859904. Gin (alcoholische drank) | Gin (alcoholic beverage)
35370213. Stackers, power (truck truck stackers) | Stackers, power (industrial truck stackers)
51690000. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
62890000. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
65120204. Winkelcentrum, gemeenschap (100.000-300.000 m²) | Shopping center, community (100,000-300,000 sq ft)
72310103. Gezichtssalons | Facial salons

Werken bij GENERAL FIRST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERAL FIRST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERAL FIRST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERAL FIRST. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

    Type: Vaste Job

    We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van GENERAL FIRST in sociale netwerken
Look for responds of GENERAL FIRST in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERAL FIRST. Laat een reactie achter voor GENERAL FIRST. GENERAL FIRST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERAL FIRST. Leave a respond for GENERAL FIRST. GENERAL FIRST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERAL FIRST op de google maps. Adres en contacten GENERAL FIRST
Location of GENERAL FIRST on the google maps. Address and contacts of GENERAL FIRST

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERAL FIRST GENERAL FIRST: VEREYCKEN | Vanderlocht L | V?LO CLUB POLLINOIS - POLLEUR | GUY CHARNEUX | ANDR? BRUYNS

Other related companies as GENERAL FIRST: VEREYCKEN | Vanderlocht L | V?LO CLUB POLLINOIS - POLLEUR | GUY CHARNEUX | ANDR? BRUYNS

GENERAL FIRST is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENERAL FIRST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06265747070. Het bedrijf GENERAL FIRST bevindt zich op het adres: RUE A. FAUCHILLE 9; 1150; WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in GENERAL FIRST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENERAL FIRST is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERAL FIRST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERAL FIRST, openstaande posities, locatie van GENERAL FIRST op de kaart.

GENERAL FIRST is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENERAL FIRST, company assigned to the tax number BE06265747070. The company GENERAL FIRST is located at the address: RUE A. FAUCHILLE 9; 1150; WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in GENERAL FIRST were not found.
The main activity of GENERAL FIRST is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERAL FIRST is not available. You also can look at reviews of GENERAL FIRST, open positions, location of GENERAL FIRST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERAL FIRST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERAL FIRST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERAL FIRST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERAL FIRST, employees, financial statistics.