G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS
Private companiesPersonal Services • G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS

Contactgegevens G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA HALLE 34; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65314002 (+32-65314002) 65314002 (+32-65314002)

Fax (fax): +32 (63) 281-65-51 +32 (63) 281-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS
Products information G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS

BTW identificatienummer (tax): BE05409637451
Ondernemingsnummer: 7870300292
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS
(Get full report from official database of BE for G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS
Addition kinds of activities for G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS

09199906. Zeewier, het verzamelen van | Seaweed, gathering of
10990500. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
28699928. Oplosmiddelen, organisch | Solvents, organic
50650403. Gesloten circuit tv | Closed circuit tv
51139902. Sluitingen, papier en wegwerp plastic | Closures, paper and disposable plastic
59630204. Voedseldienst, mobiel, behalve koffie-wagen | Food service, mobile, except coffee-cart
80519900. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS in sociale netwerken
Look for responds of G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS. Laat een reactie achter voor G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS. G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS. Leave a respond for G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS. G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS op de google maps. Adres en contacten G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS
Location of G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS on the google maps. Address and contacts of G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS

Andere gerelateerde bedrijven als come G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS: PATRICK KIEBOOMS | IVS PROGRESS | Multiclima BVBA | BRAEM FR?RES | INGEBORG VANHEUSDEN

Other related companies as G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS: PATRICK KIEBOOMS | IVS PROGRESS | Multiclima BVBA | BRAEM FR?RES | INGEBORG VANHEUSDEN

G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409637451. Het bedrijf G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS bevindt zich op het adres: RUE DE LA HALLE 34; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS, openstaande posities, locatie van G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS op de kaart.

G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS, company assigned to the tax number BE05409637451. The company G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS is located at the address: RUE DE LA HALLE 34; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS were not found.
The main activity of G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS is not available. You also can look at reviews of G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS, open positions, location of G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.I.Z. DES E.I.C. WALLONS, employees, financial statistics.