EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS

Contactgegevens EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIES 90; 1170; WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26621881 (+32-26621881) 26621881 (+32-26621881)

Fax (fax): +32 (50) 388-79-95 +32 (50) 388-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS
Products information EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS

BTW identificatienummer (tax): BE02952545166
Ondernemingsnummer: 9032104492
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS
(Get full report from official database of BE for EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS
Addition kinds of activities for EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS

2068. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
235301. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
399102. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes
519999. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
22990401. Vezels, textiel: herstel van textielmolen afval en lompen | Fibers, textile: recovery from textile mill waste and rags
51139907. Drukgevoelige tape | Pressure sensitive tape
54610000. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
81110201. Administratief en bestuursrecht | Administrative and government law

Werken bij EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • Orderpicker voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Diest is Actief Interim Diest op zoek naar een orderpicker (m/v) Jouw taken zullen zijn: - Aan de hand van bestelbonnen bestellingen klaarmaken en klaarzetten voor levering (bestellingen komen binnen op een soort van tablet/touch screen) - Goederen uit de frigo halen, afweging doen van de gevraagde hoeveelheid, de juiste sticker voorzien - De bestelling per bestelbon klaarzetten en terug plaatsen in de frigo - Bij klaarzetten van de bestelling communicatie met administratie voor klaarmaken van het factuur - Bakken tillen van vaak 10 kg - Weinig tot geen klantencontact of leverancierscontact tenzij je de persoon die goederen ontvangt moet vervangen wegens ziekte of vakantie

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Orderpicker tuinbouw - enkel tewerkstelling op dinsdagen (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf zijn we op zoek naar een arbeider die 1 dag per week kan werken. Deze tewerkstelling zal voornamelijk op dinsdagen vallen (bij uitzondering kan dit aangepast worden naar een andere dag) U zal meehelpen in het magazijn, het etiketteren, het herverdelen van de planten, ... U bent arbeider of student en kan u 1 dag per week vrijmaken.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS in sociale netwerken
Look for responds of EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS. Laat een reactie achter voor EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS. EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS. Leave a respond for EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS. EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS op de google maps. Adres en contacten EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS
Location of EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS on the google maps. Address and contacts of EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS: ALAN SOLOMON | LIPPENS | Les Cuisines Hennecart Souris SPRL | Hallet Philippe | HUIS DEUGENITTEKE

Other related companies as EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS: ALAN SOLOMON | LIPPENS | Les Cuisines Hennecart Souris SPRL | Hallet Philippe | HUIS DEUGENITTEKE

EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02952545166. Het bedrijf EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS bevindt zich op het adres: DRIES 90; 1170; WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 395,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS, openstaande posities, locatie van EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS op de kaart.

EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS, company assigned to the tax number BE02952545166. The company EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS is located at the address: DRIES 90; 1170; WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 395,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS were not found.
The main activity of EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS is not available. You also can look at reviews of EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS, open positions, location of EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPEAN BUSINESS CONSULTANTS, employees, financial statistics.