BOVY FIDUCIAIRE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • BOVY FIDUCIAIRE

Contactgegevens BOVY FIDUCIAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOVY FIDUCIAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOVY FIDUCIAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-PLACE 2; 7030; MONS, België

Telefoon (phone): 65349236 (+32-65349236) 65349236 (+32-65349236)

Fax (fax): +32 (87) 222-81-99 +32 (87) 222-81-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOVY FIDUCIAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOVY FIDUCIAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOVY FIDUCIAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOVY FIDUCIAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOVY FIDUCIAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOVY FIDUCIAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOVY FIDUCIAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOVY FIDUCIAIRE
Products information BOVY FIDUCIAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE04959472656
Ondernemingsnummer: 6489593505
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in BOVY FIDUCIAIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOVY FIDUCIAIRE
(Get full report from official database of BE for BOVY FIDUCIAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOVY FIDUCIAIRE
Addition kinds of activities for BOVY FIDUCIAIRE

14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
22410108. Schoen veters, behalve leer | Shoe laces, except leather
23610102. Shirts: meisjes, kinderen en zuigelingen | Shirts: girls', children's, and infants'
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
33120800. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
36120112. Spanningsregelaars, transmissie en distributie | Voltage regulators, transmission and distribution
59320102. Huisinrichting, tweedehands | Home furnishings, secondhand
59449900. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
87410100. Bedrijfsmanagement | Business management

Werken bij BOVY FIDUCIAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOVY FIDUCIAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOVY FIDUCIAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOVY FIDUCIAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Flexi-job op vrijdag 11u30 tot 14u00 in Bistro M/V (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgsteld in een bistro en staat in voor de afwas, maken van bereidingen, opdienen en afruimen, opnemen van bestellingen,.. Je werkt op vrijdag van 11u30-14u onder de noemer flexi-job.

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van BOVY FIDUCIAIRE in sociale netwerken
Look for responds of BOVY FIDUCIAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOVY FIDUCIAIRE. Laat een reactie achter voor BOVY FIDUCIAIRE. BOVY FIDUCIAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOVY FIDUCIAIRE. Leave a respond for BOVY FIDUCIAIRE. BOVY FIDUCIAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOVY FIDUCIAIRE op de google maps. Adres en contacten BOVY FIDUCIAIRE
Location of BOVY FIDUCIAIRE on the google maps. Address and contacts of BOVY FIDUCIAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOVY FIDUCIAIRE BOVY FIDUCIAIRE: KBC | JEAN MARC (COIFFURE) | GARAGE EUGENE | F. ROEKENS | BEVERTA

Other related companies as BOVY FIDUCIAIRE: KBC | JEAN MARC (COIFFURE) | GARAGE EUGENE | F. ROEKENS | BEVERTA

BOVY FIDUCIAIRE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOVY FIDUCIAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04959472656. Het bedrijf BOVY FIDUCIAIRE bevindt zich op het adres: GRAND-PLACE 2; 7030; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in BOVY FIDUCIAIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOVY FIDUCIAIRE is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOVY FIDUCIAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOVY FIDUCIAIRE, openstaande posities, locatie van BOVY FIDUCIAIRE op de kaart.

BOVY FIDUCIAIRE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOVY FIDUCIAIRE, company assigned to the tax number BE04959472656. The company BOVY FIDUCIAIRE is located at the address: GRAND-PLACE 2; 7030; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in BOVY FIDUCIAIRE were not found.
The main activity of BOVY FIDUCIAIRE is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOVY FIDUCIAIRE is not available. You also can look at reviews of BOVY FIDUCIAIRE, open positions, location of BOVY FIDUCIAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOVY FIDUCIAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOVY FIDUCIAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOVY FIDUCIAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOVY FIDUCIAIRE, employees, financial statistics.