BELGIAN BUSINESS CORPORATION

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • BELGIAN BUSINESS CORPORATION
Private companiesGeneral Merchandise Stores • BELGIAN BUSINESS CORPORATION

Contactgegevens BELGIAN BUSINESS CORPORATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIAN BUSINESS CORPORATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIAN BUSINESS CORPORATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKSTRAAT 6B4; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37762671 (+32-37762671) 37762671 (+32-37762671)

Fax (fax): +32 (51) 501-68-28 +32 (51) 501-68-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIAN BUSINESS CORPORATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIAN BUSINESS CORPORATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIAN BUSINESS CORPORATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIAN BUSINESS CORPORATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIAN BUSINESS CORPORATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIAN BUSINESS CORPORATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIAN BUSINESS CORPORATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIAN BUSINESS CORPORATION
Products information BELGIAN BUSINESS CORPORATION

BTW identificatienummer (tax): BE05111358642
Ondernemingsnummer: 6291015625
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BELGIAN BUSINESS CORPORATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIAN BUSINESS CORPORATION
(Get full report from official database of BE for BELGIAN BUSINESS CORPORATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIAN BUSINESS CORPORATION
Addition kinds of activities for BELGIAN BUSINESS CORPORATION

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
9211. rechtbanken | Courts
02790201. Volière | Aviary
28190915. Kwikverbindingen of zouten, anorganisch | Mercury compounds or salts, inorganic
59999918. Razors, elektrisch | Razors, electric
63210102. Ziektekostenverzekeringsmaatschappijen | Health insurance carriers

Werken bij BELGIAN BUSINESS CORPORATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIAN BUSINESS CORPORATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIAN BUSINESS CORPORATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIAN BUSINESS CORPORATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

Zoek naar antwoorden van BELGIAN BUSINESS CORPORATION in sociale netwerken
Look for responds of BELGIAN BUSINESS CORPORATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIAN BUSINESS CORPORATION. Laat een reactie achter voor BELGIAN BUSINESS CORPORATION. BELGIAN BUSINESS CORPORATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIAN BUSINESS CORPORATION. Leave a respond for BELGIAN BUSINESS CORPORATION. BELGIAN BUSINESS CORPORATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIAN BUSINESS CORPORATION op de google maps. Adres en contacten BELGIAN BUSINESS CORPORATION
Location of BELGIAN BUSINESS CORPORATION on the google maps. Address and contacts of BELGIAN BUSINESS CORPORATION

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIAN BUSINESS CORPORATION BELGIAN BUSINESS CORPORATION: INSTITUUT PATRICIA | Jahan | BENOIT DE VILLE DE GOYET | VERONIQUE VANPETEGHEM | Vandeloise J-L

Other related companies as BELGIAN BUSINESS CORPORATION: INSTITUUT PATRICIA | Jahan | BENOIT DE VILLE DE GOYET | VERONIQUE VANPETEGHEM | Vandeloise J-L

BELGIAN BUSINESS CORPORATION is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIAN BUSINESS CORPORATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05111358642. Het bedrijf BELGIAN BUSINESS CORPORATION bevindt zich op het adres: PARKSTRAAT 6B4; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in BELGIAN BUSINESS CORPORATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIAN BUSINESS CORPORATION is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIAN BUSINESS CORPORATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIAN BUSINESS CORPORATION, openstaande posities, locatie van BELGIAN BUSINESS CORPORATION op de kaart.

BELGIAN BUSINESS CORPORATION is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGIAN BUSINESS CORPORATION, company assigned to the tax number BE05111358642. The company BELGIAN BUSINESS CORPORATION is located at the address: PARKSTRAAT 6B4; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in BELGIAN BUSINESS CORPORATION were not found.
The main activity of BELGIAN BUSINESS CORPORATION is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIAN BUSINESS CORPORATION is not available. You also can look at reviews of BELGIAN BUSINESS CORPORATION, open positions, location of BELGIAN BUSINESS CORPORATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIAN BUSINESS CORPORATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIAN BUSINESS CORPORATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIAN BUSINESS CORPORATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIAN BUSINESS CORPORATION, employees, financial statistics.