AERTS AUDIT & CONSULTING

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • AERTS AUDIT & CONSULTING
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • AERTS AUDIT & CONSULTING

Contactgegevens AERTS AUDIT & CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AERTS AUDIT & CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

AERTS AUDIT & CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAMPDREEF 14; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33830263 (+32-33830263) 33830263 (+32-33830263)

Fax (fax): +32 (61) 236-84-45 +32 (61) 236-84-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AERTS AUDIT & CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AERTS AUDIT & CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AERTS AUDIT & CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AERTS AUDIT & CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AERTS AUDIT & CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AERTS AUDIT & CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AERTS AUDIT & CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AERTS AUDIT & CONSULTING
Products information AERTS AUDIT & CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE05014953613
Ondernemingsnummer: 1827545166
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in AERTS AUDIT & CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AERTS AUDIT & CONSULTING
(Get full report from official database of BE for AERTS AUDIT & CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor AERTS AUDIT & CONSULTING
Addition kinds of activities for AERTS AUDIT & CONSULTING

23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
32629904. Servies, glanzend china | Tableware, vitreous china
35969907. Vrachtwagen (motorvoertuig) schalen | Truck (motor vehicle) scales
36710207. Elektronische buisdelen, behalve glazen blanks | Electronic tube parts, except glass blanks
38210110. Granulatoren, laboratorium | Granulators, laboratory
67269906. Unit investment trusts | Unit investment trusts

Werken bij AERTS AUDIT & CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AERTS AUDIT & CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AERTS AUDIT & CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AERTS AUDIT & CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van AERTS AUDIT & CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of AERTS AUDIT & CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor AERTS AUDIT & CONSULTING. Laat een reactie achter voor AERTS AUDIT & CONSULTING. AERTS AUDIT & CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AERTS AUDIT & CONSULTING. Leave a respond for AERTS AUDIT & CONSULTING. AERTS AUDIT & CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AERTS AUDIT & CONSULTING op de google maps. Adres en contacten AERTS AUDIT & CONSULTING
Location of AERTS AUDIT & CONSULTING on the google maps. Address and contacts of AERTS AUDIT & CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come AERTS AUDIT & CONSULTING AERTS AUDIT & CONSULTING: SONY BENELUX=SONY UNITED KINGDOM BUITENL.VEN. BTW | ALFONS PESSEMIER | GOEDELE VAN EEGHEM | ROGER VERCAMMEN | CHRISTIAN DEHON

Other related companies as AERTS AUDIT & CONSULTING: SONY BENELUX=SONY UNITED KINGDOM BUITENL.VEN. BTW | ALFONS PESSEMIER | GOEDELE VAN EEGHEM | ROGER VERCAMMEN | CHRISTIAN DEHON

AERTS AUDIT & CONSULTING is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AERTS AUDIT & CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014953613. Het bedrijf AERTS AUDIT & CONSULTING bevindt zich op het adres: KAMPDREEF 14; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in AERTS AUDIT & CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AERTS AUDIT & CONSULTING is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AERTS AUDIT & CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AERTS AUDIT & CONSULTING, openstaande posities, locatie van AERTS AUDIT & CONSULTING op de kaart.

AERTS AUDIT & CONSULTING is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AERTS AUDIT & CONSULTING, company assigned to the tax number BE05014953613. The company AERTS AUDIT & CONSULTING is located at the address: KAMPDREEF 14; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in AERTS AUDIT & CONSULTING were not found.
The main activity of AERTS AUDIT & CONSULTING is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AERTS AUDIT & CONSULTING is not available. You also can look at reviews of AERTS AUDIT & CONSULTING, open positions, location of AERTS AUDIT & CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AERTS AUDIT & CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AERTS AUDIT & CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AERTS AUDIT & CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AERTS AUDIT & CONSULTING, employees, financial statistics.