POPPENTHEATER NONKEL JAN

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • POPPENTHEATER NONKEL JAN
Private companiesNonclassifiable Establishments • POPPENTHEATER NONKEL JAN

Contactgegevens POPPENTHEATER NONKEL JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POPPENTHEATER NONKEL JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

POPPENTHEATER NONKEL JAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TER WOESTIJNE 12; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50358555 (+32-50358555) 50358555 (+32-50358555)

Fax (fax): +32 (86) 787-56-11 +32 (86) 787-56-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POPPENTHEATER NONKEL JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POPPENTHEATER NONKEL JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POPPENTHEATER NONKEL JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POPPENTHEATER NONKEL JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POPPENTHEATER NONKEL JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POPPENTHEATER NONKEL JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POPPENTHEATER NONKEL JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POPPENTHEATER NONKEL JAN
Products information POPPENTHEATER NONKEL JAN

BTW identificatienummer (tax): BE05543395996
Ondernemingsnummer: 4293975830
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 554,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in POPPENTHEATER NONKEL JAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement; Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POPPENTHEATER NONKEL JAN
(Get full report from official database of BE for POPPENTHEATER NONKEL JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor POPPENTHEATER NONKEL JAN
Addition kinds of activities for POPPENTHEATER NONKEL JAN

20999918. Tofu, behalve bevroren desserts | Tofu, except frozen desserts
24110101. Hanteer bouten, hout: gekapt | Handle bolts, wood: hewn
33560100. Lood en zink | Lead and zinc
35520112. Kabel- en kabelmachines | Rope and cordage machines
37140703. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
38220604. Ontstekingscontroles voor gasapparatuur en ovens, automatisch | Ignition controls for gas appliances and furnaces, automatic
50329907. Zand, constructie | Sand, construction
73899932. Microfilm opname en ontwikkeling van dienstverlening | Microfilm recording and developing service

Werken bij POPPENTHEATER NONKEL JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POPPENTHEATER NONKEL JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POPPENTHEATER NONKEL JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POPPENTHEATER NONKEL JAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van POPPENTHEATER NONKEL JAN in sociale netwerken
Look for responds of POPPENTHEATER NONKEL JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor POPPENTHEATER NONKEL JAN. Laat een reactie achter voor POPPENTHEATER NONKEL JAN. POPPENTHEATER NONKEL JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POPPENTHEATER NONKEL JAN. Leave a respond for POPPENTHEATER NONKEL JAN. POPPENTHEATER NONKEL JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POPPENTHEATER NONKEL JAN op de google maps. Adres en contacten POPPENTHEATER NONKEL JAN
Location of POPPENTHEATER NONKEL JAN on the google maps. Address and contacts of POPPENTHEATER NONKEL JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come POPPENTHEATER NONKEL JAN POPPENTHEATER NONKEL JAN: W.S.V. ST.JAN DIEST | Daelman J | Music-House | Heymans J | Frederic, Leclercq

Other related companies as POPPENTHEATER NONKEL JAN: W.S.V. ST.JAN DIEST | Daelman J | Music-House | Heymans J | Frederic, Leclercq

POPPENTHEATER NONKEL JAN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POPPENTHEATER NONKEL JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05543395996. Het bedrijf POPPENTHEATER NONKEL JAN bevindt zich op het adres: TER WOESTIJNE 12; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 554,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Divers amusement; Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in POPPENTHEATER NONKEL JAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POPPENTHEATER NONKEL JAN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POPPENTHEATER NONKEL JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POPPENTHEATER NONKEL JAN, openstaande posities, locatie van POPPENTHEATER NONKEL JAN op de kaart.

POPPENTHEATER NONKEL JAN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is POPPENTHEATER NONKEL JAN, company assigned to the tax number BE05543395996. The company POPPENTHEATER NONKEL JAN is located at the address: TER WOESTIJNE 12; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 554,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Divers amusement; Zalen voor culturele evenementen. Products created in POPPENTHEATER NONKEL JAN were not found.
The main activity of POPPENTHEATER NONKEL JAN is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POPPENTHEATER NONKEL JAN is not available. You also can look at reviews of POPPENTHEATER NONKEL JAN, open positions, location of POPPENTHEATER NONKEL JAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POPPENTHEATER NONKEL JAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POPPENTHEATER NONKEL JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POPPENTHEATER NONKEL JAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POPPENTHEATER NONKEL JAN, employees, financial statistics.