LIFE SOUND

Contactgegevens LIFE SOUND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIFE SOUND: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIFE SOUND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEDIJK 91; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 495475255 (+32-495475255) 495475255 (+32-495475255)

Fax (fax): +32 (53) 498-94-77 +32 (53) 498-94-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIFE SOUND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIFE SOUND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIFE SOUND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIFE SOUND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIFE SOUND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIFE SOUND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIFE SOUND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIFE SOUND
Products information LIFE SOUND

BTW identificatienummer (tax): BE05135528564
Ondernemingsnummer: 4794677734
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LIFE SOUND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIFE SOUND
(Get full report from official database of BE for LIFE SOUND)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIFE SOUND
Addition kinds of activities for LIFE SOUND

6719. Holdings, nv | Holding companies, nec
514799. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
30691001. Batterijdozen, potten of onderdelen, hard rubber | Battery boxes, jars, or parts, hard rubber
33390304. Silicon, pure | Silicon, pure
51319903. Vlaggen en banners | Flags and banners
76220103. Openbare adres systeem reparatie | Public address system repair

Werken bij LIFE SOUND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIFE SOUND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIFE SOUND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIFE SOUND. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van LIFE SOUND in sociale netwerken
Look for responds of LIFE SOUND in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIFE SOUND. Laat een reactie achter voor LIFE SOUND. LIFE SOUND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIFE SOUND. Leave a respond for LIFE SOUND. LIFE SOUND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIFE SOUND op de google maps. Adres en contacten LIFE SOUND
Location of LIFE SOUND on the google maps. Address and contacts of LIFE SOUND

Andere gerelateerde bedrijven als come LIFE SOUND LIFE SOUND: GOFFARD FRANCIS | RESTAURANT AU CONFUCIUS | ATELIER VAN HOGE PRECISIE | AUTO-ECOLE EURO PERMIS | P. FELTZ

Other related companies as LIFE SOUND: GOFFARD FRANCIS | RESTAURANT AU CONFUCIUS | ATELIER VAN HOGE PRECISIE | AUTO-ECOLE EURO PERMIS | P. FELTZ

LIFE SOUND is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIFE SOUND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05135528564. Het bedrijf LIFE SOUND bevindt zich op het adres: ZEEDIJK 91; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 419,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in LIFE SOUND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIFE SOUND is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIFE SOUND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIFE SOUND, openstaande posities, locatie van LIFE SOUND op de kaart.

LIFE SOUND is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIFE SOUND, company assigned to the tax number BE05135528564. The company LIFE SOUND is located at the address: ZEEDIJK 91; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 419,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in LIFE SOUND were not found.
The main activity of LIFE SOUND is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIFE SOUND is not available. You also can look at reviews of LIFE SOUND, open positions, location of LIFE SOUND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIFE SOUND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIFE SOUND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIFE SOUND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIFE SOUND, employees, financial statistics.