J.T.D.-SOUND JO VANNUT

Contactgegevens J.T.D.-SOUND JO VANNUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.T.D.-SOUND JO VANNUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.T.D.-SOUND JO VANNUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODE ROKSTRAAT 91; 3511; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11256830 (+32-11256830) 11256830 (+32-11256830)

Fax (fax): +32 (64) 395-60-22 +32 (64) 395-60-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.T.D.-SOUND JO VANNUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.T.D.-SOUND JO VANNUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.T.D.-SOUND JO VANNUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.T.D.-SOUND JO VANNUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.T.D.-SOUND JO VANNUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.T.D.-SOUND JO VANNUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.T.D.-SOUND JO VANNUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.T.D.-SOUND JO VANNUT
Products information J.T.D.-SOUND JO VANNUT

BTW identificatienummer (tax): BE05829315185
Ondernemingsnummer: 8070251464
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 880,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in J.T.D.-SOUND JO VANNUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.T.D.-SOUND JO VANNUT
(Get full report from official database of BE for J.T.D.-SOUND JO VANNUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.T.D.-SOUND JO VANNUT
Addition kinds of activities for J.T.D.-SOUND JO VANNUT

284399. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
01739906. Pistachenbos | Pistachio grove
34310102. Lavatoria, gelakt ijzer of ander metaal | Lavatories, enameled iron or other metal
50499907. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
73899948. Zwembad en hot tub service en onderhoud | Swimming pool and hot tub service and maintenance
92230402. Correctionele instellingen, staatsregering | Correctional institutions, state government
95320000. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development

Werken bij J.T.D.-SOUND JO VANNUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.T.D.-SOUND JO VANNUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.T.D.-SOUND JO VANNUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.T.D.-SOUND JO VANNUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van J.T.D.-SOUND JO VANNUT in sociale netwerken
Look for responds of J.T.D.-SOUND JO VANNUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.T.D.-SOUND JO VANNUT. Laat een reactie achter voor J.T.D.-SOUND JO VANNUT. J.T.D.-SOUND JO VANNUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.T.D.-SOUND JO VANNUT. Leave a respond for J.T.D.-SOUND JO VANNUT. J.T.D.-SOUND JO VANNUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.T.D.-SOUND JO VANNUT op de google maps. Adres en contacten J.T.D.-SOUND JO VANNUT
Location of J.T.D.-SOUND JO VANNUT on the google maps. Address and contacts of J.T.D.-SOUND JO VANNUT

Andere gerelateerde bedrijven als come J.T.D.-SOUND JO VANNUT J.T.D.-SOUND JO VANNUT: IACONO SANITAIRE | FILIP HUYGENS | JOZEF DILLEN | PEARLE OPTICIENS | E. MONTMORENCY

Other related companies as J.T.D.-SOUND JO VANNUT: IACONO SANITAIRE | FILIP HUYGENS | JOZEF DILLEN | PEARLE OPTICIENS | E. MONTMORENCY

J.T.D.-SOUND JO VANNUT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.T.D.-SOUND JO VANNUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05829315185. Het bedrijf J.T.D.-SOUND JO VANNUT bevindt zich op het adres: RODE ROKSTRAAT 91; 3511; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 880,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in J.T.D.-SOUND JO VANNUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.T.D.-SOUND JO VANNUT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.T.D.-SOUND JO VANNUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.T.D.-SOUND JO VANNUT, openstaande posities, locatie van J.T.D.-SOUND JO VANNUT op de kaart.

J.T.D.-SOUND JO VANNUT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.T.D.-SOUND JO VANNUT, company assigned to the tax number BE05829315185. The company J.T.D.-SOUND JO VANNUT is located at the address: RODE ROKSTRAAT 91; 3511; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 880,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in J.T.D.-SOUND JO VANNUT were not found.
The main activity of J.T.D.-SOUND JO VANNUT is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J.T.D.-SOUND JO VANNUT is not available. You also can look at reviews of J.T.D.-SOUND JO VANNUT, open positions, location of J.T.D.-SOUND JO VANNUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.T.D.-SOUND JO VANNUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.T.D.-SOUND JO VANNUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.T.D.-SOUND JO VANNUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.T.D.-SOUND JO VANNUT, employees, financial statistics.