CASSIDY WESTERN SHOW

Contactgegevens CASSIDY WESTERN SHOW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASSIDY WESTERN SHOW: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASSIDY WESTERN SHOW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIEWITSTRAAT 175; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11210148 (+32-11210148) 11210148 (+32-11210148)

Fax (fax): +32 (67) 936-13-59 +32 (67) 936-13-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASSIDY WESTERN SHOW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASSIDY WESTERN SHOW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASSIDY WESTERN SHOW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASSIDY WESTERN SHOW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASSIDY WESTERN SHOW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASSIDY WESTERN SHOW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASSIDY WESTERN SHOW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASSIDY WESTERN SHOW
Products information CASSIDY WESTERN SHOW

BTW identificatienummer (tax): BE07916992187
Ondernemingsnummer: 2574066162
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CASSIDY WESTERN SHOW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement; Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASSIDY WESTERN SHOW
(Get full report from official database of BE for CASSIDY WESTERN SHOW)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASSIDY WESTERN SHOW
Addition kinds of activities for CASSIDY WESTERN SHOW

2521. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
922204. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government
24260400. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
34230100. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
39449910. Magische lantaarns (speelgoed) | Magic lanterns (toys)
51691004. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
59630205. Ijswagen | Ice cream wagon
87419901. Circuitmanagement voor bioscopen | Circuit management for motion picture theaters

Werken bij CASSIDY WESTERN SHOW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASSIDY WESTERN SHOW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASSIDY WESTERN SHOW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASSIDY WESTERN SHOW. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Poetshulp Vosselaar (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • heftruck mecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van de heftrucks

Zoek naar antwoorden van CASSIDY WESTERN SHOW in sociale netwerken
Look for responds of CASSIDY WESTERN SHOW in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASSIDY WESTERN SHOW. Laat een reactie achter voor CASSIDY WESTERN SHOW. CASSIDY WESTERN SHOW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASSIDY WESTERN SHOW. Leave a respond for CASSIDY WESTERN SHOW. CASSIDY WESTERN SHOW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASSIDY WESTERN SHOW op de google maps. Adres en contacten CASSIDY WESTERN SHOW
Location of CASSIDY WESTERN SHOW on the google maps. Address and contacts of CASSIDY WESTERN SHOW

Andere gerelateerde bedrijven als come CASSIDY WESTERN SHOW CASSIDY WESTERN SHOW: CENTEA | SNACK LE P'TIT GOULU | Baufays R | Bronzed Babyshoe BVBA | Callegari A

Other related companies as CASSIDY WESTERN SHOW: CENTEA | SNACK LE P'TIT GOULU | Baufays R | Bronzed Babyshoe BVBA | Callegari A

CASSIDY WESTERN SHOW is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASSIDY WESTERN SHOW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07916992187. Het bedrijf CASSIDY WESTERN SHOW bevindt zich op het adres: KIEWITSTRAAT 175; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Divers amusement; Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CASSIDY WESTERN SHOW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASSIDY WESTERN SHOW is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASSIDY WESTERN SHOW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASSIDY WESTERN SHOW, openstaande posities, locatie van CASSIDY WESTERN SHOW op de kaart.

CASSIDY WESTERN SHOW is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASSIDY WESTERN SHOW, company assigned to the tax number BE07916992187. The company CASSIDY WESTERN SHOW is located at the address: KIEWITSTRAAT 175; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Divers amusement; Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CASSIDY WESTERN SHOW were not found.
The main activity of CASSIDY WESTERN SHOW is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CASSIDY WESTERN SHOW is not available. You also can look at reviews of CASSIDY WESTERN SHOW, open positions, location of CASSIDY WESTERN SHOW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASSIDY WESTERN SHOW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASSIDY WESTERN SHOW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASSIDY WESTERN SHOW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASSIDY WESTERN SHOW, employees, financial statistics.