WANNES V.D. FIETSENMAKER

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • WANNES V.D. FIETSENMAKER
Private companiesUnited States Postal Service • WANNES V.D. FIETSENMAKER

Contactgegevens WANNES V.D. FIETSENMAKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WANNES V.D. FIETSENMAKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WANNES V.D. FIETSENMAKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAAG 97; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 11664282 (+32-11664282) 11664282 (+32-11664282)

Fax (fax): +32 (19) 508-32-36 +32 (19) 508-32-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WANNES V.D. FIETSENMAKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WANNES V.D. FIETSENMAKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WANNES V.D. FIETSENMAKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WANNES V.D. FIETSENMAKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WANNES V.D. FIETSENMAKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WANNES V.D. FIETSENMAKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WANNES V.D. FIETSENMAKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WANNES V.D. FIETSENMAKER
Products information WANNES V.D. FIETSENMAKER

BTW identificatienummer (tax): BE04962768554
Ondernemingsnummer: 7103729248
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in WANNES V.D. FIETSENMAKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement; Diverse persoonlijke diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WANNES V.D. FIETSENMAKER
(Get full report from official database of BE for WANNES V.D. FIETSENMAKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WANNES V.D. FIETSENMAKER
Addition kinds of activities for WANNES V.D. FIETSENMAKER

0742. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
335799. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
799999. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec
805900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
07230403. Vruchtdrogende diensten | Fruit drying services
26210201. Bankbiljet | Bank note paper
33120105. Kooltentresten, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal tar crudes, derived from chemical recovery coke ovens
34431103. Brandende kamers, metalen plaat | Fumigating chambers, metal plate
36710214. Platte triodebuizen | Planar triode tubes
80210108. prosthodontist | Prosthodontist

Werken bij WANNES V.D. FIETSENMAKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WANNES V.D. FIETSENMAKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WANNES V.D. FIETSENMAKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WANNES V.D. FIETSENMAKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Stukadoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

Zoek naar antwoorden van WANNES V.D. FIETSENMAKER in sociale netwerken
Look for responds of WANNES V.D. FIETSENMAKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WANNES V.D. FIETSENMAKER. Laat een reactie achter voor WANNES V.D. FIETSENMAKER. WANNES V.D. FIETSENMAKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WANNES V.D. FIETSENMAKER. Leave a respond for WANNES V.D. FIETSENMAKER. WANNES V.D. FIETSENMAKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WANNES V.D. FIETSENMAKER op de google maps. Adres en contacten WANNES V.D. FIETSENMAKER
Location of WANNES V.D. FIETSENMAKER on the google maps. Address and contacts of WANNES V.D. FIETSENMAKER

Andere gerelateerde bedrijven als come WANNES V.D. FIETSENMAKER WANNES V.D. FIETSENMAKER: LA FEMADA | TERRASDECOR | MAD | Fiderko BVBA | PHILIPPE MANCHE

Other related companies as WANNES V.D. FIETSENMAKER: LA FEMADA | TERRASDECOR | MAD | Fiderko BVBA | PHILIPPE MANCHE

WANNES V.D. FIETSENMAKER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WANNES V.D. FIETSENMAKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04962768554. Het bedrijf WANNES V.D. FIETSENMAKER bevindt zich op het adres: HAAG 97; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Divers amusement; Diverse persoonlijke diensten. Producten gemaakt in WANNES V.D. FIETSENMAKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WANNES V.D. FIETSENMAKER is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WANNES V.D. FIETSENMAKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WANNES V.D. FIETSENMAKER, openstaande posities, locatie van WANNES V.D. FIETSENMAKER op de kaart.

WANNES V.D. FIETSENMAKER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WANNES V.D. FIETSENMAKER, company assigned to the tax number BE04962768554. The company WANNES V.D. FIETSENMAKER is located at the address: HAAG 97; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Divers amusement; Diverse persoonlijke diensten. Products created in WANNES V.D. FIETSENMAKER were not found.
The main activity of WANNES V.D. FIETSENMAKER is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WANNES V.D. FIETSENMAKER is not available. You also can look at reviews of WANNES V.D. FIETSENMAKER, open positions, location of WANNES V.D. FIETSENMAKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WANNES V.D. FIETSENMAKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WANNES V.D. FIETSENMAKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WANNES V.D. FIETSENMAKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WANNES V.D. FIETSENMAKER, employees, financial statistics.