THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS
Private companiesGeneral Merchandise Stores • THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS

Contactgegevens THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTRAAT 139; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52309192 (+32-52309192) 52309192 (+32-52309192)

Fax (fax): +32 (86) 235-15-46 +32 (86) 235-15-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS
Products information THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS

BTW identificatienummer (tax): BE02165924072
Ondernemingsnummer: 9458374023
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 306,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS
(Get full report from official database of BE for THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS
Addition kinds of activities for THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS

341101. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
02790201. Volière | Aviary
09199901. Gekweekte parelproductie | Cultured pearl production
20460201. Maïsolie, Taart | Corn oil, cake
34629908. Kerncentrale smeedstukken, ferro | Nuclear power plant forgings, ferrous
35689903. Pivots, krachtoverbrenging | Pivots, power transmission
50210102. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
50840501. Blanks, tips en inserts | Blanks, tips, and inserts
76990700. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services

Werken bij THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS. Looking for open vacancies in other companies

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • ploegbaas metsen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ploegbaas metsen met ervaring.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS in sociale netwerken
Look for responds of THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS. Laat een reactie achter voor THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS. THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS. Leave a respond for THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS. THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS op de google maps. Adres en contacten THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS
Location of THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS on the google maps. Address and contacts of THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS

Andere gerelateerde bedrijven als come THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS: MURAT MEUBELEN | NRCS Logis Auderghem Tennis de Table ASBL | VAN RAEMDONCK OLIVIER | Plastiflex Belgium NV | Mam SPRL

Other related companies as THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS: MURAT MEUBELEN | NRCS Logis Auderghem Tennis de Table ASBL | VAN RAEMDONCK OLIVIER | Plastiflex Belgium NV | Mam SPRL

THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02165924072. Het bedrijf THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS bevindt zich op het adres: MECHELSESTRAAT 139; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 306,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS, openstaande posities, locatie van THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS op de kaart.

THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS, company assigned to the tax number BE02165924072. The company THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS is located at the address: MECHELSESTRAAT 139; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 306,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Divers amusement. Products created in THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS were not found.
The main activity of THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS is not available. You also can look at reviews of THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS, open positions, location of THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE FLYING VAN EVELGHEM BROTHERS, employees, financial statistics.