NEW SOUND

Contactgegevens NEW SOUND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW SOUND: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW SOUND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE SOIRON 49; 4860; PEPINSTER, België

Telefoon (phone): 87469148 (+32-87469148) 87469148 (+32-87469148)

Fax (fax): +32 (13) 904-49-89 +32 (13) 904-49-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW SOUND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW SOUND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW SOUND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW SOUND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW SOUND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW SOUND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW SOUND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW SOUND
Products information NEW SOUND

BTW identificatienummer (tax): BE06720306396
Ondernemingsnummer: 6091613769
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in NEW SOUND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW SOUND
(Get full report from official database of BE for NEW SOUND)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW SOUND
Addition kinds of activities for NEW SOUND

20389903. Etnische levensmiddelen, nec, bevroren | Ethnic foods, nec, frozen
36210101. Armaturen, industrieel | Armatures, industrial
50149905. Vrachtwagens banden en buizen | Truck tires and tubes
72990800. Steekdiensten | Stitching services
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services

Werken bij NEW SOUND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW SOUND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW SOUND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW SOUND. Looking for open vacancies in other companies

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Productieoperator (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je taken bestaan uit: het besturen van een modern computergestuurd machinepark je zorgt voor correcte uitvoering van technische richtlijnen je controleerd in samenspraak met de verantwoordelijke de kwaliteit van het product

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

  • Calculator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tielt zijn we op zoek naar een calculator

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

  • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Flexijob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van NEW SOUND in sociale netwerken
Look for responds of NEW SOUND in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW SOUND. Laat een reactie achter voor NEW SOUND. NEW SOUND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW SOUND. Leave a respond for NEW SOUND. NEW SOUND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW SOUND op de google maps. Adres en contacten NEW SOUND
Location of NEW SOUND on the google maps. Address and contacts of NEW SOUND

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW SOUND NEW SOUND: Martine | FE. INDIGO | Deldiche NV | HARMONIE | MEDIADREAMS PRODUCTION

Other related companies as NEW SOUND: Martine | FE. INDIGO | Deldiche NV | HARMONIE | MEDIADREAMS PRODUCTION

NEW SOUND is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW SOUND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06720306396. Het bedrijf NEW SOUND bevindt zich op het adres: ROUTE DE SOIRON 49; 4860; PEPINSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in NEW SOUND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEW SOUND is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW SOUND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW SOUND, openstaande posities, locatie van NEW SOUND op de kaart.

NEW SOUND is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW SOUND, company assigned to the tax number BE06720306396. The company NEW SOUND is located at the address: ROUTE DE SOIRON 49; 4860; PEPINSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Divers amusement. Products created in NEW SOUND were not found.
The main activity of NEW SOUND is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW SOUND is not available. You also can look at reviews of NEW SOUND, open positions, location of NEW SOUND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW SOUND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW SOUND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW SOUND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW SOUND, employees, financial statistics.