FAVOT DOMINIQUE

Contactgegevens FAVOT DOMINIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FAVOT DOMINIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FAVOT DOMINIQUE

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): RUE DE L'YSER 18; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69223072 (+32-69223072) 69223072 (+32-69223072)

Fax (fax): +32 (4) 436-91-71 +32 (4) 436-91-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FAVOT DOMINIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FAVOT DOMINIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FAVOT DOMINIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FAVOT DOMINIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FAVOT DOMINIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FAVOT DOMINIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FAVOT DOMINIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FAVOT DOMINIQUE
Products information FAVOT DOMINIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE06524749755
Ondernemingsnummer: 2652893066
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FAVOT DOMINIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FAVOT DOMINIQUE
(Get full report from official database of BE for FAVOT DOMINIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FAVOT DOMINIQUE
Addition kinds of activities for FAVOT DOMINIQUE

205101. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
357501. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
30890402. Zolen, laars of schoen: kunststoffen | Soles, boot or shoe: plastics
38120200. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
38240301. odometers | Odometers
39110102. Kraag- / manchetknopen, kostbaar / halffabriek of steen | Collar/cuff buttons, precious/semiprecious metal or stone
44990101. Marine redding | Marine salvaging
73190203. Steekproefverdeling | Sample distribution

Werken bij FAVOT DOMINIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FAVOT DOMINIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FAVOT DOMINIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FAVOT DOMINIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Poetshulp Vosselaar (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE SYNDIC

    Type: Vaste Job

    1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

Zoek naar antwoorden van FAVOT DOMINIQUE in sociale netwerken
Look for responds of FAVOT DOMINIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FAVOT DOMINIQUE. Laat een reactie achter voor FAVOT DOMINIQUE. FAVOT DOMINIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FAVOT DOMINIQUE. Leave a respond for FAVOT DOMINIQUE. FAVOT DOMINIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FAVOT DOMINIQUE op de google maps. Adres en contacten FAVOT DOMINIQUE
Location of FAVOT DOMINIQUE on the google maps. Address and contacts of FAVOT DOMINIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come FAVOT DOMINIQUE FAVOT DOMINIQUE: GYSELS | TENNISCLUB LANAKEN | Delory SPRL | JAN WILLEMS | Geert Bevin

Other related companies as FAVOT DOMINIQUE: GYSELS | TENNISCLUB LANAKEN | Delory SPRL | JAN WILLEMS | Geert Bevin

FAVOT DOMINIQUE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is FAVOT DOMINIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06524749755. Het bedrijf FAVOT DOMINIQUE bevindt zich op het adres: RUE DE L'YSER 18; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bagage and lederwaren. Producten gemaakt in FAVOT DOMINIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FAVOT DOMINIQUE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FAVOT DOMINIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FAVOT DOMINIQUE, openstaande posities, locatie van FAVOT DOMINIQUE op de kaart.

FAVOT DOMINIQUE is a company, that was registered 1994 in Tournai region, Belgium. Full name of company is FAVOT DOMINIQUE, company assigned to the tax number BE06524749755. The company FAVOT DOMINIQUE is located at the address: RUE DE L'YSER 18; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bagage and lederwaren. Products created in FAVOT DOMINIQUE were not found.
The main activity of FAVOT DOMINIQUE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FAVOT DOMINIQUE is not available. You also can look at reviews of FAVOT DOMINIQUE, open positions, location of FAVOT DOMINIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FAVOT DOMINIQUE, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FAVOT DOMINIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FAVOT DOMINIQUE, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FAVOT DOMINIQUE, employees, financial statistics.