GOLD STAR

Contactgegevens GOLD STAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOLD STAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOLD STAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROVINCIALEWEG 3; 2890; SINT-AMANDS, België

Telefoon (phone): 52331440 (+32-52331440) 52331440 (+32-52331440)

Fax (fax): +32 (83) 690-82-75 +32 (83) 690-82-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOLD STAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOLD STAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOLD STAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOLD STAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOLD STAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOLD STAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOLD STAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOLD STAR
Products information GOLD STAR

BTW identificatienummer (tax): BE03592224121
Ondernemingsnummer: 9725616455
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GOLD STAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOLD STAR
(Get full report from official database of BE for GOLD STAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOLD STAR
Addition kinds of activities for GOLD STAR

24529905. Panelen en afdelingen, geprefabriceerd, hout | Panels and sections, prefabricated, wood
24991500. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
37140107. Cilinderkoppen, motorvoertuig | Cylinder heads, motor vehicle
37430105. Smeersystemen, locomotief | Lubrication systems, locomotive
50120306. sneeuwscooters | Snowmobiles

Werken bij GOLD STAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOLD STAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOLD STAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOLD STAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

Zoek naar antwoorden van GOLD STAR in sociale netwerken
Look for responds of GOLD STAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOLD STAR. Laat een reactie achter voor GOLD STAR. GOLD STAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOLD STAR. Leave a respond for GOLD STAR. GOLD STAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOLD STAR op de google maps. Adres en contacten GOLD STAR
Location of GOLD STAR on the google maps. Address and contacts of GOLD STAR

Andere gerelateerde bedrijven als come GOLD STAR GOLD STAR: LE BAZAR LIةGEOIS | Petros | THE KINGS HEAD IN | B.C. EDUCATION BRUXELLES | Leonard B

Other related companies as GOLD STAR: LE BAZAR LIةGEOIS | Petros | THE KINGS HEAD IN | B.C. EDUCATION BRUXELLES | Leonard B

GOLD STAR is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOLD STAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03592224121. Het bedrijf GOLD STAR bevindt zich op het adres: PROVINCIALEWEG 3; 2890; SINT-AMANDS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 406,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in GOLD STAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOLD STAR is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOLD STAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOLD STAR, openstaande posities, locatie van GOLD STAR op de kaart.

GOLD STAR is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOLD STAR, company assigned to the tax number BE03592224121. The company GOLD STAR is located at the address: PROVINCIALEWEG 3; 2890; SINT-AMANDS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 406,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Divers amusement. Products created in GOLD STAR were not found.
The main activity of GOLD STAR is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GOLD STAR is not available. You also can look at reviews of GOLD STAR, open positions, location of GOLD STAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOLD STAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOLD STAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOLD STAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOLD STAR, employees, financial statistics.