VYNILLA

Contactgegevens VYNILLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VYNILLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VYNILLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST. - KWINTENSBERG 38; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92237122 (+32-92237122) 92237122 (+32-92237122)

Fax (fax): +32 (67) 559-30-58 +32 (67) 559-30-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VYNILLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VYNILLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VYNILLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VYNILLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VYNILLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VYNILLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VYNILLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VYNILLA
Products information VYNILLA

BTW identificatienummer (tax): BE04527709960
Ondernemingsnummer: 7037811279
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: 78 Tours,45 Tours,Minidisques,CD,Vidéos,DVD,33 Tours,Cassettes. Type de Musique: Soul,World,Rap,Rock,R&B,Blues,Drum ?n Bass,Reggae,Golden Oldies,Disco,Jazz,Pop,Trip Hop,Techno,Musique Latino & Salsa,Funk,Hip Hop,Country & Western,Garage. Services: Livraison Gratuite,Articles d?Occasion.

Product categorie (product category): Disquaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VYNILLA
(Get full report from official database of BE for VYNILLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VYNILLA
Addition kinds of activities for VYNILLA

356301. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
449101. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services
36449903. Pole line hardware | Pole line hardware
50130120. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
50780201. Drank koelers | Beverage coolers
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial
87420301. Distributiekanalen consultant | Distribution channels consultant

Werken bij VYNILLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VYNILLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VYNILLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VYNILLA. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • heftruck mecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van de heftrucks

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Splendit - Business Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van VYNILLA in sociale netwerken
Look for responds of VYNILLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VYNILLA. Laat een reactie achter voor VYNILLA. VYNILLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VYNILLA. Leave a respond for VYNILLA. VYNILLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VYNILLA op de google maps. Adres en contacten VYNILLA
Location of VYNILLA on the google maps. Address and contacts of VYNILLA

Andere gerelateerde bedrijven als come VYNILLA VYNILLA: DE PAUW | Abitar BVBA | De Becker | COIFFURE COUPE FOLIE'S | Maes MJ

Other related companies as VYNILLA: DE PAUW | Abitar BVBA | De Becker | COIFFURE COUPE FOLIE'S | Maes MJ

VYNILLA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VYNILLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04527709960. Het bedrijf VYNILLA bevindt zich op het adres: ST. - KWINTENSBERG 38; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Disquaires. Lijst met producten zijn Produits: 78 Tours,45 Tours,Minidisques,CD,Vidéos,DVD,33 Tours,Cassettes. Type de Musique: Soul,World,Rap,Rock,R&B,Blues,Drum ?n Bass,Reggae,Golden Oldies,Disco,Jazz,Pop,Trip Hop,Techno,Musique Latino & Salsa,Funk,Hip Hop,Country & Western,Garage. Services: Livraison Gratuite,Articles d?Occasion..
De hoofdactiviteit van VYNILLA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VYNILLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VYNILLA, openstaande posities, locatie van VYNILLA op de kaart.

VYNILLA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VYNILLA, company assigned to the tax number BE04527709960. The company VYNILLA is located at the address: ST. - KWINTENSBERG 38; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Disquaires. List of products are Produits: 78 Tours,45 Tours,Minidisques,CD,Vidéos,DVD,33 Tours,Cassettes. Type de Musique: Soul,World,Rap,Rock,R&B,Blues,Drum ?n Bass,Reggae,Golden Oldies,Disco,Jazz,Pop,Trip Hop,Techno,Musique Latino & Salsa,Funk,Hip Hop,Country & Western,Garage. Services: Livraison Gratuite,Articles d?Occasion..
The main activity of VYNILLA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VYNILLA is not available. You also can look at reviews of VYNILLA, open positions, location of VYNILLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VYNILLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VYNILLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VYNILLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VYNILLA, employees, financial statistics.