MUSICCLUB

Contactgegevens MUSICCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUSICCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUSICCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG 114BA; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11312567 (+32-11312567) 11312567 (+32-11312567)

Fax (fax): +32 (64) 888-13-90 +32 (64) 888-13-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUSICCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUSICCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUSICCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUSICCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUSICCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUSICCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUSICCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUSICCLUB
Products information MUSICCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE09361694335
Ondernemingsnummer: 4770233154
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 236,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MUSICCLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disquaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUSICCLUB
(Get full report from official database of BE for MUSICCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUSICCLUB
Addition kinds of activities for MUSICCLUB

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
5137. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
263100. Papierfabrieken | Paperboard mills
32950216. Schaal, uitgebreid | Shale, expanded
34969915. Draadwikkeling | Wire winding
35420401. Spinning draaibanken | Spinning lathes
36610114. Toll-schakelapparatuur, telefoon | Toll switching equipment, telephone
52610101. Tuin trekkers en toers | Garden tractors and tillers

Werken bij MUSICCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUSICCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUSICCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUSICCLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen in de regio Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week): - Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: VERGO

    Type: Vaste Job

    LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

Zoek naar antwoorden van MUSICCLUB in sociale netwerken
Look for responds of MUSICCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUSICCLUB. Laat een reactie achter voor MUSICCLUB. MUSICCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUSICCLUB. Leave a respond for MUSICCLUB. MUSICCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUSICCLUB op de google maps. Adres en contacten MUSICCLUB
Location of MUSICCLUB on the google maps. Address and contacts of MUSICCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come MUSICCLUB MUSICCLUB: Kredietbank NV | JOS TAILLIEU | Eglantine Boutique SPRL | THIERRY VANDENDOOREN | BAKKERIJ MOUTON

Other related companies as MUSICCLUB: Kredietbank NV | JOS TAILLIEU | Eglantine Boutique SPRL | THIERRY VANDENDOOREN | BAKKERIJ MOUTON

MUSICCLUB is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUSICCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09361694335. Het bedrijf MUSICCLUB bevindt zich op het adres: STEENWEG 114BA; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 236,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Disquaires. Producten gemaakt in MUSICCLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUSICCLUB is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUSICCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUSICCLUB, openstaande posities, locatie van MUSICCLUB op de kaart.

MUSICCLUB is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUSICCLUB, company assigned to the tax number BE09361694335. The company MUSICCLUB is located at the address: STEENWEG 114BA; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 236,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Disquaires. Products created in MUSICCLUB were not found.
The main activity of MUSICCLUB is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MUSICCLUB is not available. You also can look at reviews of MUSICCLUB, open positions, location of MUSICCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUSICCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUSICCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUSICCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUSICCLUB, employees, financial statistics.