HUIS CD SOUND

Contactgegevens HUIS CD SOUND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS CD SOUND: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS CD SOUND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIETER REYPENSLEI 8; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34408588 (+32-34408588) 34408588 (+32-34408588)

Fax (fax): +32 (64) 289-20-27 +32 (64) 289-20-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS CD SOUND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS CD SOUND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS CD SOUND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS CD SOUND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS CD SOUND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS CD SOUND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS CD SOUND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS CD SOUND
Products information HUIS CD SOUND

BTW identificatienummer (tax): BE03874572753
Ondernemingsnummer: 5336578369
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HUIS CD SOUND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disquaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS CD SOUND
(Get full report from official database of BE for HUIS CD SOUND)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS CD SOUND
Addition kinds of activities for HUIS CD SOUND

7622. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
737901. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services
01150000. Maïs | Corn
31490100. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
37280206. Gouverneurs, vliegtuig propeller veren | Governors, aircraft propeller feathering
57130000. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
60999906. Vreemde valuta wisselkoers | Foreign currency exchange

Werken bij HUIS CD SOUND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS CD SOUND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS CD SOUND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS CD SOUND. Looking for open vacancies in other companies

  • Business support Secretary Medewerker /Administratief Bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / Business Support Secretary Medewerker (m/v). Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die samen een breed en afwisselend administratief takenpakket vervullen en hiermee heel wat afdelingen binnen het bedrijf ondersteunen. Hierbij een greep uit je takenpakket: - zelf brieven opstellen of de brieven van anderen verbeteren – in het Nederlands en het Frans, volgens de huisstijl van het bedrijf het intranet up-to-date houden korte vertalingen maken mailings verwerken notulen opstellen powerpoint presentaties opmaken personeelsevenementen, meetings (intern en extern) en opleidingen organiseren drukwerk beheren travel: trein- en vliegtuigtickets boeken, hotelovernachtingen regelen, taxi’s reserveren Tenslotte word je ook opgeleid om onze telefonistes te vervangen wanneer hier nood aan is. Ook in piekperiodes zal je ingeschakeld worden als telefonist(e). Kortom … je bent een echte allrounder. En dat maakt het juist zo aangenaam, want je komt in contact met werkelijk alles en iedereen!

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

Zoek naar antwoorden van HUIS CD SOUND in sociale netwerken
Look for responds of HUIS CD SOUND in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS CD SOUND. Laat een reactie achter voor HUIS CD SOUND. HUIS CD SOUND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS CD SOUND. Leave a respond for HUIS CD SOUND. HUIS CD SOUND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS CD SOUND op de google maps. Adres en contacten HUIS CD SOUND
Location of HUIS CD SOUND on the google maps. Address and contacts of HUIS CD SOUND

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS CD SOUND HUIS CD SOUND: Banque Crédit Commercial | Gemeentekrediet | JEAN-LOUIS DE CLERCQ | Zon (De) | VAN DE WALLE

Other related companies as HUIS CD SOUND: Banque Crédit Commercial | Gemeentekrediet | JEAN-LOUIS DE CLERCQ | Zon (De) | VAN DE WALLE

HUIS CD SOUND is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS CD SOUND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03874572753. Het bedrijf HUIS CD SOUND bevindt zich op het adres: PIETER REYPENSLEI 8; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Disquaires. Producten gemaakt in HUIS CD SOUND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS CD SOUND is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS CD SOUND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS CD SOUND, openstaande posities, locatie van HUIS CD SOUND op de kaart.

HUIS CD SOUND is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS CD SOUND, company assigned to the tax number BE03874572753. The company HUIS CD SOUND is located at the address: PIETER REYPENSLEI 8; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 808,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Disquaires. Products created in HUIS CD SOUND were not found.
The main activity of HUIS CD SOUND is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS CD SOUND is not available. You also can look at reviews of HUIS CD SOUND, open positions, location of HUIS CD SOUND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS CD SOUND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS CD SOUND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS CD SOUND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS CD SOUND, employees, financial statistics.