NECKERMANN

Contactgegevens NECKERMANN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NECKERMANN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NECKERMANN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 80A; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14593090 (+32-14593090) 14593090 (+32-14593090)

Fax (fax): +32 (59) 954-62-20 +32 (59) 954-62-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NECKERMANN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NECKERMANN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NECKERMANN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NECKERMANN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NECKERMANN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NECKERMANN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NECKERMANN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NECKERMANN
Products information NECKERMANN

BTW identificatienummer (tax): BE05427764892
Ondernemingsnummer: 2248046875
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Tickets d'Entrée,Forfaits,H?tels.

Product categorie (product category): Disneyland Paris. Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NECKERMANN
(Get full report from official database of BE for NECKERMANN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NECKERMANN
Addition kinds of activities for NECKERMANN

1721. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
01719905. Dewberry boerderij | Dewberry farm
26210504. Poster papier | Poster paper
26790602. Telegraafband, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Telegraph tape, paper: made from purchased material
35310512. Tampers, aangedreven | Tampers, powered
57199902. bezems | Brooms
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
63319908. Wederkerige interinsurance uitwisselingen: brand, marine, ongeval | Reciprocal interinsurance exchanges: fire, marine, casualty
72991202. Kopersclub | Buyers' club

Werken bij NECKERMANN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NECKERMANN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NECKERMANN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NECKERMANN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • operator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

  • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van NECKERMANN in sociale netwerken
Look for responds of NECKERMANN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NECKERMANN. Laat een reactie achter voor NECKERMANN. NECKERMANN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NECKERMANN. Leave a respond for NECKERMANN. NECKERMANN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NECKERMANN op de google maps. Adres en contacten NECKERMANN
Location of NECKERMANN on the google maps. Address and contacts of NECKERMANN

Andere gerelateerde bedrijven als come NECKERMANN NECKERMANN: WYNHUIS BOLLAERT BVBA | ROGER DEROO | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | HAMBER | FIMACO SANITAIR

Other related companies as NECKERMANN: WYNHUIS BOLLAERT BVBA | ROGER DEROO | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | HAMBER | FIMACO SANITAIR

NECKERMANN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NECKERMANN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05427764892. Het bedrijf NECKERMANN bevindt zich op het adres: MARKT 80A; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Disneyland Paris. Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Tickets d'Entrée,Forfaits,H?tels..
De hoofdactiviteit van NECKERMANN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NECKERMANN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NECKERMANN, openstaande posities, locatie van NECKERMANN op de kaart.

NECKERMANN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is NECKERMANN, company assigned to the tax number BE05427764892. The company NECKERMANN is located at the address: MARKT 80A; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Disneyland Paris. Agences de voyages. List of products are Services: Tickets d'Entrée,Forfaits,H?tels..
The main activity of NECKERMANN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NECKERMANN is not available. You also can look at reviews of NECKERMANN, open positions, location of NECKERMANN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NECKERMANN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NECKERMANN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NECKERMANN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NECKERMANN, employees, financial statistics.