DAUSI ANNEMIE REISBURO

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • DAUSI ANNEMIE REISBURO
Private companiesApparel and Accessory Stores • DAUSI ANNEMIE REISBURO

Contactgegevens DAUSI ANNEMIE REISBURO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAUSI ANNEMIE REISBURO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAUSI ANNEMIE REISBURO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDLAAN 1; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11643016 (+32-11643016) 11643016 (+32-11643016)

Fax (fax): +32 (61) 669-12-87 +32 (61) 669-12-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAUSI ANNEMIE REISBURO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAUSI ANNEMIE REISBURO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAUSI ANNEMIE REISBURO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAUSI ANNEMIE REISBURO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAUSI ANNEMIE REISBURO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAUSI ANNEMIE REISBURO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAUSI ANNEMIE REISBURO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAUSI ANNEMIE REISBURO
Products information DAUSI ANNEMIE REISBURO

BTW identificatienummer (tax): BE04290405273
Ondernemingsnummer: 7820037841
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: H?tels,Tickets d'Entrée,Forfaits.

Product categorie (product category): Disneyland Paris. Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAUSI ANNEMIE REISBURO
(Get full report from official database of BE for DAUSI ANNEMIE REISBURO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAUSI ANNEMIE REISBURO
Addition kinds of activities for DAUSI ANNEMIE REISBURO

14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
28190108. Scandium | Scandium
39140300. Tinnenwaren | Pewter ware
50440102. Machines toevoegen | Adding machines
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type

Werken bij DAUSI ANNEMIE REISBURO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAUSI ANNEMIE REISBURO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAUSI ANNEMIE REISBURO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAUSI ANNEMIE REISBURO. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER - MONTEUR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lasser - monteur instaan voor het HA lassen van onderlossers en de herstellingen ervan. Je werkt in atelier in daguren.

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Huishoudhulp regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van DAUSI ANNEMIE REISBURO in sociale netwerken
Look for responds of DAUSI ANNEMIE REISBURO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAUSI ANNEMIE REISBURO. Laat een reactie achter voor DAUSI ANNEMIE REISBURO. DAUSI ANNEMIE REISBURO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAUSI ANNEMIE REISBURO. Leave a respond for DAUSI ANNEMIE REISBURO. DAUSI ANNEMIE REISBURO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAUSI ANNEMIE REISBURO op de google maps. Adres en contacten DAUSI ANNEMIE REISBURO
Location of DAUSI ANNEMIE REISBURO on the google maps. Address and contacts of DAUSI ANNEMIE REISBURO

Andere gerelateerde bedrijven als come DAUSI ANNEMIE REISBURO DAUSI ANNEMIE REISBURO: Kinepolis Liège | GERAIN "ALARME 2000 - S.T.A.A.L." | Denutte SPRL | Junemann York | Au P'tit Creux

Other related companies as DAUSI ANNEMIE REISBURO: Kinepolis Liège | GERAIN "ALARME 2000 - S.T.A.A.L." | Denutte SPRL | Junemann York | Au P'tit Creux

DAUSI ANNEMIE REISBURO is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAUSI ANNEMIE REISBURO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04290405273. Het bedrijf DAUSI ANNEMIE REISBURO bevindt zich op het adres: LEOPOLDLAAN 1; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Disneyland Paris. Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: H?tels,Tickets d'Entrée,Forfaits..
De hoofdactiviteit van DAUSI ANNEMIE REISBURO is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAUSI ANNEMIE REISBURO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAUSI ANNEMIE REISBURO, openstaande posities, locatie van DAUSI ANNEMIE REISBURO op de kaart.

DAUSI ANNEMIE REISBURO is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAUSI ANNEMIE REISBURO, company assigned to the tax number BE04290405273. The company DAUSI ANNEMIE REISBURO is located at the address: LEOPOLDLAAN 1; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Disneyland Paris. Agences de voyages. List of products are Services: H?tels,Tickets d'Entrée,Forfaits..
The main activity of DAUSI ANNEMIE REISBURO is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAUSI ANNEMIE REISBURO is not available. You also can look at reviews of DAUSI ANNEMIE REISBURO, open positions, location of DAUSI ANNEMIE REISBURO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAUSI ANNEMIE REISBURO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAUSI ANNEMIE REISBURO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAUSI ANNEMIE REISBURO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAUSI ANNEMIE REISBURO, employees, financial statistics.