AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL
Private companiesRailroad Transportation • AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL

Contactgegevens AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 25; 3970; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11340140 (+32-11340140) 11340140 (+32-11340140)

Fax (fax): +32 (61) 817-51-33 +32 (61) 817-51-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL
Products information AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE04772705078
Ondernemingsnummer: 1688568115
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 127,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: H?tels,Forfaits,Tickets d'Entrée.. Services: Vacances de Ski.

Product categorie (product category): Disneyland Paris. Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL

24990700. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
25420210. Showcases (niet gekoeld): behalve hout | Showcases (not refrigerated): except wood
34430200. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
35319909. Dakbedekkingsapparatuur | Roofing equipment
39491300. Team sportuitrusting | Team sports equipment
44929905. Ontdooien van zeeschepen | Undocking of ocean vessels
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
61110101. Boerenhuisadministratie | Farmers home administration
79339902. Duck pin center | Duck pin center

Werken bij AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

Zoek naar antwoorden van AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL. AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL. Leave a respond for AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL. AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL
Location of AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL: DRANKCENTER PAUWELS | TH??TRE LE CAF? | BEGI?S LINGERIE | HUIS BELLE | BALL INTERNATIONAL SPRL

Other related companies as AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL: DRANKCENTER PAUWELS | TH??TRE LE CAF? | BEGI?S LINGERIE | HUIS BELLE | BALL INTERNATIONAL SPRL

AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772705078. Het bedrijf AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 25; 3970; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 127,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Disneyland Paris. Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: H?tels,Forfaits,Tickets d'Entrée.. Services: Vacances de Ski..
De hoofdactiviteit van AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL op de kaart.

AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE04772705078. The company AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL is located at the address: DIESTSESTEENWEG 25; 3970; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 127,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Disneyland Paris. Agences de voyages. List of products are Services: H?tels,Forfaits,Tickets d'Entrée.. Services: Vacances de Ski..
The main activity of AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL, open positions, location of AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL, employees, financial statistics.