MARTIN Y PAZ DIFFUSION

Contactgegevens MARTIN Y PAZ DIFFUSION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTIN Y PAZ DIFFUSION: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTIN Y PAZ DIFFUSION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FERME DU CHAPITRE 11; 1401; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67841400 (+32-67841400) 67841400 (+32-67841400)

Fax (fax): +32 (86) 991-95-16 +32 (86) 991-95-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTIN Y PAZ DIFFUSION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTIN Y PAZ DIFFUSION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTIN Y PAZ DIFFUSION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTIN Y PAZ DIFFUSION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTIN Y PAZ DIFFUSION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTIN Y PAZ DIFFUSION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTIN Y PAZ DIFFUSION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTIN Y PAZ DIFFUSION
Products information MARTIN Y PAZ DIFFUSION

BTW identificatienummer (tax): BE05113555908
Ondernemingsnummer: 3700439453
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in MARTIN Y PAZ DIFFUSION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTIN Y PAZ DIFFUSION
(Get full report from official database of BE for MARTIN Y PAZ DIFFUSION)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTIN Y PAZ DIFFUSION
Addition kinds of activities for MARTIN Y PAZ DIFFUSION

10410101. Open pit goudmijn | Open pit gold mining
35410201. Borstelmachines (metaalbewerkingsmachines) | Brushing machines (metalworking machinery)
36330102. Wasdrogers, huishoudelijk of munteenheid | Laundry dryers, household or coin-operated
38250216. Lab standaarden, elektrisch: weerstand, inductie, capaciteit | Lab standards, electric: resistance, inductance, capacitance
38260111. Refractometers, behalve industriële procestype | Refractometers, except industrial process type
38410207. Gastroscopen, behalve electromedical | Gastroscopes, except electromedical
51439902. Kaas | Cheese
83610402. Oud soldatenhuis | Old soldiers' home

Werken bij MARTIN Y PAZ DIFFUSION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTIN Y PAZ DIFFUSION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTIN Y PAZ DIFFUSION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTIN Y PAZ DIFFUSION. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van MARTIN Y PAZ DIFFUSION in sociale netwerken
Look for responds of MARTIN Y PAZ DIFFUSION in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTIN Y PAZ DIFFUSION. Laat een reactie achter voor MARTIN Y PAZ DIFFUSION. MARTIN Y PAZ DIFFUSION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTIN Y PAZ DIFFUSION. Leave a respond for MARTIN Y PAZ DIFFUSION. MARTIN Y PAZ DIFFUSION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTIN Y PAZ DIFFUSION op de google maps. Adres en contacten MARTIN Y PAZ DIFFUSION
Location of MARTIN Y PAZ DIFFUSION on the google maps. Address and contacts of MARTIN Y PAZ DIFFUSION

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTIN Y PAZ DIFFUSION MARTIN Y PAZ DIFFUSION: POSTOMAT IEPER | Elka?m M | LIDL | Kersenpitje 't BVBA | DATEDGE

Other related companies as MARTIN Y PAZ DIFFUSION: POSTOMAT IEPER | Elka?m M | LIDL | Kersenpitje 't BVBA | DATEDGE

MARTIN Y PAZ DIFFUSION is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTIN Y PAZ DIFFUSION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05113555908. Het bedrijf MARTIN Y PAZ DIFFUSION bevindt zich op het adres: RUE DE LA FERME DU CHAPITRE 11; 1401; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 886,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bagage and lederwaren Fab. Producten gemaakt in MARTIN Y PAZ DIFFUSION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARTIN Y PAZ DIFFUSION is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTIN Y PAZ DIFFUSION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTIN Y PAZ DIFFUSION, openstaande posities, locatie van MARTIN Y PAZ DIFFUSION op de kaart.

MARTIN Y PAZ DIFFUSION is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTIN Y PAZ DIFFUSION, company assigned to the tax number BE05113555908. The company MARTIN Y PAZ DIFFUSION is located at the address: RUE DE LA FERME DU CHAPITRE 11; 1401; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 886,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bagage and lederwaren Fab. Products created in MARTIN Y PAZ DIFFUSION were not found.
The main activity of MARTIN Y PAZ DIFFUSION is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTIN Y PAZ DIFFUSION is not available. You also can look at reviews of MARTIN Y PAZ DIFFUSION, open positions, location of MARTIN Y PAZ DIFFUSION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTIN Y PAZ DIFFUSION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTIN Y PAZ DIFFUSION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTIN Y PAZ DIFFUSION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTIN Y PAZ DIFFUSION, employees, financial statistics.