WIM BOSMAN PRODUCTIES

Contactgegevens WIM BOSMAN PRODUCTIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM BOSMAN PRODUCTIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM BOSMAN PRODUCTIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keizerstraat 1; 8940; Wervik, België

Telefoon (phone): 056 31 12 86 (+32-056 31 12 86) 056 31 12 86 (+32-056 31 12 86)

Fax (fax): 056 31 12 86 (+32-056 31 12 86) 056 31 12 86 (+32-056 31 12 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM BOSMAN PRODUCTIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM BOSMAN PRODUCTIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM BOSMAN PRODUCTIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM BOSMAN PRODUCTIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM BOSMAN PRODUCTIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM BOSMAN PRODUCTIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM BOSMAN PRODUCTIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM BOSMAN PRODUCTIES
Products information WIM BOSMAN PRODUCTIES

BTW identificatienummer (tax): BE06733215332
Ondernemingsnummer: 9996978759
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in WIM BOSMAN PRODUCTIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM BOSMAN PRODUCTIES
(Get full report from official database of BE for WIM BOSMAN PRODUCTIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM BOSMAN PRODUCTIES
Addition kinds of activities for WIM BOSMAN PRODUCTIES

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
24219901. Box timmerhout | Box lumber
26780302. Kantoorartikelen: gemaakt van aangekochte materialen | Stationery: made from purchased materials
38120404. Taffrail logs | Taffrail logs
57190600. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors

Werken bij WIM BOSMAN PRODUCTIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM BOSMAN PRODUCTIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM BOSMAN PRODUCTIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM BOSMAN PRODUCTIES. Looking for open vacancies in other companies

  • 1ste verkoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als eerste verkoopmedewerker voor onze winkel gelegen in Roeselare krijg je bepaalde taken toegewezen: verkoop van goederen informeren en adviseren over alle goederen assistentie bieden aan de logistieke medewerkers opmaken van de inventaris je kan een winkel openen en sluiten monteren van toonmodellen presentatie van de winkel invullen van de bestelbon' s klanten bijstaan in de verkoop collega's coachen toffe settingen uitzetten de winkel aankleden naar een aangenaam winkelbeeld

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

Zoek naar antwoorden van WIM BOSMAN PRODUCTIES in sociale netwerken
Look for responds of WIM BOSMAN PRODUCTIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM BOSMAN PRODUCTIES. Laat een reactie achter voor WIM BOSMAN PRODUCTIES. WIM BOSMAN PRODUCTIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM BOSMAN PRODUCTIES. Leave a respond for WIM BOSMAN PRODUCTIES. WIM BOSMAN PRODUCTIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM BOSMAN PRODUCTIES op de google maps. Adres en contacten WIM BOSMAN PRODUCTIES
Location of WIM BOSMAN PRODUCTIES on the google maps. Address and contacts of WIM BOSMAN PRODUCTIES

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM BOSMAN PRODUCTIES WIM BOSMAN PRODUCTIES: P. CAPROENS | Berckmans BVBA | ROGER STEENDAM | Indigo D茅coration | BART VANSTEENBRUGGE

Other related companies as WIM BOSMAN PRODUCTIES: P. CAPROENS | Berckmans BVBA | ROGER STEENDAM | Indigo D茅coration | BART VANSTEENBRUGGE

WIM BOSMAN PRODUCTIES is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM BOSMAN PRODUCTIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06733215332. Het bedrijf WIM BOSMAN PRODUCTIES bevindt zich op het adres: Keizerstraat 1; 8940; Wervik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 878,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Disc-jockeys. Producten gemaakt in WIM BOSMAN PRODUCTIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIM BOSMAN PRODUCTIES is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM BOSMAN PRODUCTIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM BOSMAN PRODUCTIES, openstaande posities, locatie van WIM BOSMAN PRODUCTIES op de kaart.

WIM BOSMAN PRODUCTIES is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM BOSMAN PRODUCTIES, company assigned to the tax number BE06733215332. The company WIM BOSMAN PRODUCTIES is located at the address: Keizerstraat 1; 8940; Wervik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 878,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Disc-jockeys. Products created in WIM BOSMAN PRODUCTIES were not found.
The main activity of WIM BOSMAN PRODUCTIES is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM BOSMAN PRODUCTIES is not available. You also can look at reviews of WIM BOSMAN PRODUCTIES, open positions, location of WIM BOSMAN PRODUCTIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM BOSMAN PRODUCTIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM BOSMAN PRODUCTIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM BOSMAN PRODUCTIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM BOSMAN PRODUCTIES, employees, financial statistics.