Swing CVBA

Contactgegevens Swing CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Swing CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Swing CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterstraat 25A; 9820; Merelbeke, België

Telefoon (phone): 09 232 03 55 (+32-09 232 03 55) 09 232 03 55 (+32-09 232 03 55)

Fax (fax): 09 232 13 98 (+32-09 232 13 98) 09 232 13 98 (+32-09 232 13 98)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Swing CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Swing CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Swing CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Swing CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Swing CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Swing CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Swing CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Swing CVBA
Products information Swing CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02443603515
Ondernemingsnummer: 2699310302
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Lighting fixtures - Rental; Sound systems & equipment - Mfg. & Whol; Sound systems & equipment - Retail; Sound systems & equipment - Rental; Grandstands & stages - Mfg & rental; Fashion show organizers; Audio-visual material; Exhibition stands; Video - Equipment - Hiring; Lighting - Stage & disco

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Swing CVBA
(Get full report from official database of BE for Swing CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Swing CVBA
Addition kinds of activities for Swing CVBA

913104. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, niveau van overheid | Executive and legislative combined, level of government
20879904. Glace, voor het beglazen van voedsel | Glace, for glazing food
24110304. Zaag logboeken | Saw logs
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
50990304. Reflecterende wegmarkers | Reflective road markers
73890105. Playwrights 'makelaars | Playwrights' brokers

Werken bij Swing CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Swing CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Swing CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Swing CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van Swing CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Swing CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Swing CVBA. Laat een reactie achter voor Swing CVBA. Swing CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Swing CVBA. Leave a respond for Swing CVBA. Swing CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Swing CVBA op de google maps. Adres en contacten Swing CVBA
Location of Swing CVBA on the google maps. Address and contacts of Swing CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Swing CVBA Swing CVBA: REST. LA GRANDE CHINE | BRUSSELS HELICO CLUB | PEETERS ALOIS-PEETERS JAN | MOTORSPORT MARKETING & COMMUNICATION | How To SA

Other related companies as Swing CVBA: REST. LA GRANDE CHINE | BRUSSELS HELICO CLUB | PEETERS ALOIS-PEETERS JAN | MOTORSPORT MARKETING & COMMUNICATION | How To SA

Swing CVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Swing CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02443603515. Het bedrijf Swing CVBA bevindt zich op het adres: Waterstraat 25A; 9820; Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Disc-jockeys. Lijst met producten zijn Lighting fixtures - Rental; Sound systems & equipment - Mfg. & Whol; Sound systems & equipment - Retail; Sound systems & equipment - Rental; Grandstands & stages - Mfg & rental; Fashion show organizers; Audio-visual material; Exhibition stands; Video - Equipment - Hiring; Lighting - Stage & disco.
De hoofdactiviteit van Swing CVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Swing CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Swing CVBA, openstaande posities, locatie van Swing CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Swing CVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Swing CVBA, company assigned to the tax number BE02443603515. The company Swing CVBA is located at the address: Waterstraat 25A; 9820; Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 808,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Disc-jockeys. List of products are Lighting fixtures - Rental; Sound systems & equipment - Mfg. & Whol; Sound systems & equipment - Retail; Sound systems & equipment - Rental; Grandstands & stages - Mfg & rental; Fashion show organizers; Audio-visual material; Exhibition stands; Video - Equipment - Hiring; Lighting - Stage & disco.
The main activity of Swing CVBA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Swing CVBA is not available. You also can look at reviews of Swing CVBA, open positions, location of Swing CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Swing CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Swing CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Swing CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Swing CVBA, employees, financial statistics.