Rudy-Ruos

Contactgegevens Rudy-Ruos: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rudy-Ruos: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rudy-Ruos

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Putsebaan 201A; 3140; Keerbergen, België

Telefoon (phone): 015 51 37 45 (+32-015 51 37 45) 015 51 37 45 (+32-015 51 37 45)

Fax (fax): +32 (84) 248-58-31 +32 (84) 248-58-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rudy-Ruos: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rudy-Ruos"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rudy-Ruos"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rudy-Ruos, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rudy-Ruos. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rudy-Ruos, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rudy-Ruos. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rudy-Ruos
Products information Rudy-Ruos

BTW identificatienummer (tax): BE05775756835
Ondernemingsnummer: 2590545654
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Rudy-Ruos zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rudy-Ruos
(Get full report from official database of BE for Rudy-Ruos)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rudy-Ruos
Addition kinds of activities for Rudy-Ruos

7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
24369902. Multiplex, naaldhout | Plywood, softwood
24991206. Rollers, hout | Rollers, wood
32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
38299903. Chronometers, elektronisch | Chronometers, electronic

Werken bij Rudy-Ruos: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rudy-Ruos: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rudy-Ruos. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rudy-Ruos. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Ploegbaas Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ervaren PLOEGBAAS elektricien m/v Allround projecten zowel industrieel als residentieel

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IN-Z REGIO NOORD-LIMBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bocholt en omgeving

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van Rudy-Ruos in sociale netwerken
Look for responds of Rudy-Ruos in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rudy-Ruos. Laat een reactie achter voor Rudy-Ruos. Rudy-Ruos bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rudy-Ruos. Leave a respond for Rudy-Ruos. Rudy-Ruos on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rudy-Ruos op de google maps. Adres en contacten Rudy-Ruos
Location of Rudy-Ruos on the google maps. Address and contacts of Rudy-Ruos

Andere gerelateerde bedrijven als come Rudy-Ruos Rudy-Ruos: Ubizo Echo Hasselt BT | Decramer Marc | GEERT FERTINEL | PONCELET FREDERIC | DESMET LABO

Other related companies as Rudy-Ruos: Ubizo Echo Hasselt BT | Decramer Marc | GEERT FERTINEL | PONCELET FREDERIC | DESMET LABO

Rudy-Ruos is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rudy-Ruos, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05775756835. Het bedrijf Rudy-Ruos bevindt zich op het adres: Putsebaan 201A; 3140; Keerbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Disc-jockeys. Producten gemaakt in Rudy-Ruos zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rudy-Ruos is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rudy-Ruos is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rudy-Ruos, openstaande posities, locatie van Rudy-Ruos op de kaart.

Rudy-Ruos is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rudy-Ruos, company assigned to the tax number BE05775756835. The company Rudy-Ruos is located at the address: Putsebaan 201A; 3140; Keerbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Disc-jockeys. Products created in Rudy-Ruos were not found.
The main activity of Rudy-Ruos is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rudy-Ruos is not available. You also can look at reviews of Rudy-Ruos, open positions, location of Rudy-Ruos on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rudy-Ruos, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rudy-Ruos, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rudy-Ruos, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rudy-Ruos, employees, financial statistics.