Planet Claire Soundlight

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Planet Claire Soundlight
Private companiesTextile Mill Products • Planet Claire Soundlight

Contactgegevens Planet Claire Soundlight: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Planet Claire Soundlight: address, phone, fax, email, website, opening hours

Planet Claire Soundlight

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Général Piron 126; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 35 14 79; 069 84 00 45; 0478 61 47 27 (+32-069 35 14 79; 069 84 00 45; 0478 61 47 27) 069 35 14 79; 069 84 00 45; 0478 61 47 27 (+32-069 35 14 79; 069 84 00 45; 0478 61 47 27)

Fax (fax): 069 84 00 45 (+32-069 84 00 45) 069 84 00 45 (+32-069 84 00 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Planet Claire Soundlight: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Planet Claire Soundlight"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Planet Claire Soundlight"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Planet Claire Soundlight, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Planet Claire Soundlight. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Planet Claire Soundlight, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Planet Claire Soundlight. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Planet Claire Soundlight
Products information Planet Claire Soundlight

BTW identificatienummer (tax): BE07381683349
Ondernemingsnummer: 9328186035
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Sound systems & equipment - Rental; Sound systems & equipment - Retail

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Planet Claire Soundlight
(Get full report from official database of BE for Planet Claire Soundlight)

Aanvulling soorten activiteiten voor Planet Claire Soundlight
Addition kinds of activities for Planet Claire Soundlight

1459. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
386104. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
27520701. Schema's, vervoer: gelithografeerd | Schedules, transportation: lithographed
28999908. Betonharden en verhardingsverbindingen | Concrete curing and hardening compounds
73890211. Riool inspectiedienst | Sewer inspection service

Werken bij Planet Claire Soundlight: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Planet Claire Soundlight: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Planet Claire Soundlight. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Planet Claire Soundlight. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Studentenjob

    Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Vaste Job

    meehelpen keuken warme en koude kant

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van Planet Claire Soundlight in sociale netwerken
Look for responds of Planet Claire Soundlight in social networks

Lees alle opmerkingen voor Planet Claire Soundlight. Laat een reactie achter voor Planet Claire Soundlight. Planet Claire Soundlight bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Planet Claire Soundlight. Leave a respond for Planet Claire Soundlight. Planet Claire Soundlight on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Planet Claire Soundlight op de google maps. Adres en contacten Planet Claire Soundlight
Location of Planet Claire Soundlight on the google maps. Address and contacts of Planet Claire Soundlight

Andere gerelateerde bedrijven als come Planet Claire Soundlight Planet Claire Soundlight: SNOECK CHRISTOPHE | FINACOR BELGIQUE SA | HARELBEEKSE HOUTZAGERIJ | I.P.E.S. | Kwispel

Other related companies as Planet Claire Soundlight: SNOECK CHRISTOPHE | FINACOR BELGIQUE SA | HARELBEEKSE HOUTZAGERIJ | I.P.E.S. | Kwispel

Planet Claire Soundlight is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Planet Claire Soundlight, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07381683349. Het bedrijf Planet Claire Soundlight bevindt zich op het adres: Rue Général Piron 126; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 701,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Disc-jockeys. Lijst met producten zijn Sound systems & equipment - Rental; Sound systems & equipment - Retail.
De hoofdactiviteit van Planet Claire Soundlight is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Planet Claire Soundlight is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Planet Claire Soundlight, openstaande posities, locatie van Planet Claire Soundlight op de kaart.

Planet Claire Soundlight is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Planet Claire Soundlight, company assigned to the tax number BE07381683349. The company Planet Claire Soundlight is located at the address: Rue Général Piron 126; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 701,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Disc-jockeys. List of products are Sound systems & equipment - Rental; Sound systems & equipment - Retail.
The main activity of Planet Claire Soundlight is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Planet Claire Soundlight is not available. You also can look at reviews of Planet Claire Soundlight, open positions, location of Planet Claire Soundlight on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Planet Claire Soundlight, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Planet Claire Soundlight, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Planet Claire Soundlight, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Planet Claire Soundlight, employees, financial statistics.