Love Boat Animation VZW

Contactgegevens Love Boat Animation VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Love Boat Animation VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Love Boat Animation VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindenstraat 164; 2070; Zwijndrecht, België

Telefoon (phone): 03 252 85 89; 0477 66 29 03 (+32-03 252 85 89; 0477 66 29 03) 03 252 85 89; 0477 66 29 03 (+32-03 252 85 89; 0477 66 29 03)

Fax (fax): 03 252 85 89 (+32-03 252 85 89) 03 252 85 89 (+32-03 252 85 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Love Boat Animation VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Love Boat Animation VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Love Boat Animation VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Love Boat Animation VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Love Boat Animation VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Love Boat Animation VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Love Boat Animation VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Love Boat Animation VZW
Products information Love Boat Animation VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08897247314
Ondernemingsnummer: 6728271484
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Entertainers

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Love Boat Animation VZW
(Get full report from official database of BE for Love Boat Animation VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Love Boat Animation VZW
Addition kinds of activities for Love Boat Animation VZW

261100. Pulpmolens | Pulp mills
02529900. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
14790403. Lithium minerale mijnbouw | Lithium mineral mining
20850202. Cordials, alcoholisch | Cordials, alcoholic
27529903. Letters, cirkelvormig of vorm: gelithografeerd | Letters, circular or form: lithographed
27969904. Etsen op koper, staal, hout of rubber: drukplaten | Etching on copper, steel, wood, or rubber: printing plates
28199901. Katalysatoren, chemische | Catalysts, chemical
32510208. Partitie tegel, klei | Partition tile, clay
32810501. Begraafplaatsen, stenen | Burial vaults, stone
58129902. cafe | Cafe

Werken bij Love Boat Animation VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Love Boat Animation VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Love Boat Animation VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Love Boat Animation VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Cardriver (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het plaatsen van trekogen Wagens verplaatsen op de terminal

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een organisatie regio Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller.  Je zal de functie van credit controller A-Z op jouw nemen:  Banken inboeken Rappels sturen Mails mbt openstaande facturen beantwoorden/doorsturen naar de betreffende afdeling/opvolgen Dossiers advocaten voorbereiden Administratieve taken Boekhoudsysteem: Autoline  Stuur bij interesse je cv, alsook een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. 

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van Love Boat Animation VZW in sociale netwerken
Look for responds of Love Boat Animation VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Love Boat Animation VZW. Laat een reactie achter voor Love Boat Animation VZW. Love Boat Animation VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Love Boat Animation VZW. Leave a respond for Love Boat Animation VZW. Love Boat Animation VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Love Boat Animation VZW op de google maps. Adres en contacten Love Boat Animation VZW
Location of Love Boat Animation VZW on the google maps. Address and contacts of Love Boat Animation VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Love Boat Animation VZW Love Boat Animation VZW: BOUTON | STEVACO-LOGGHE | EDMOND SAELENS | AGENCE VERBOCKHAVEN | Labo-D nv-Medical Z

Other related companies as Love Boat Animation VZW: BOUTON | STEVACO-LOGGHE | EDMOND SAELENS | AGENCE VERBOCKHAVEN | Labo-D nv-Medical Z

Love Boat Animation VZW is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Love Boat Animation VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08897247314. Het bedrijf Love Boat Animation VZW bevindt zich op het adres: Lindenstraat 164; 2070; Zwijndrecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Disc-jockeys. Lijst met producten zijn Entertainers.
De hoofdactiviteit van Love Boat Animation VZW is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Love Boat Animation VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Love Boat Animation VZW, openstaande posities, locatie van Love Boat Animation VZW op de kaart.

Love Boat Animation VZW is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Love Boat Animation VZW, company assigned to the tax number BE08897247314. The company Love Boat Animation VZW is located at the address: Lindenstraat 164; 2070; Zwijndrecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Disc-jockeys. List of products are Entertainers.
The main activity of Love Boat Animation VZW is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Love Boat Animation VZW is not available. You also can look at reviews of Love Boat Animation VZW, open positions, location of Love Boat Animation VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Love Boat Animation VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Love Boat Animation VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Love Boat Animation VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Love Boat Animation VZW, employees, financial statistics.