Discosound Forever

Contactgegevens Discosound Forever: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Discosound Forever: address, phone, fax, email, website, opening hours

Discosound Forever

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oelegemsteenweg 45; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 384 22 68 (+32-03 384 22 68) 03 384 22 68 (+32-03 384 22 68)

Fax (fax): +32 (82) 425-84-23 +32 (82) 425-84-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Discosound Forever: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Discosound Forever"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Discosound Forever"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Discosound Forever, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Discosound Forever. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Discosound Forever, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Discosound Forever. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Discosound Forever
Products information Discosound Forever

BTW identificatienummer (tax): BE03848480224
Ondernemingsnummer: 7974670410
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Discosound Forever zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Discosound Forever
(Get full report from official database of BE for Discosound Forever)

Aanvulling soorten activiteiten voor Discosound Forever
Addition kinds of activities for Discosound Forever

2221. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
14420200. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
22110901. Bandage doeken, katoen | Bandage cloths, cotton
25140605. Porch schommels: metaal | Porch swings: metal
32910600. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
39140407. Zilverwerk, verzilverd | Silverware, silver plated
79999917. Trampoline operatie | Trampoline operation

Werken bij Discosound Forever: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Discosound Forever: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Discosound Forever. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Discosound Forever. Looking for open vacancies in other companies

  • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Magazijnier (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

  • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • Sous-Chef (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SALONS DE ROMREE

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: bijstaan van de chef. samen gerechten verzorgen van hapjes tot dessert.

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

Zoek naar antwoorden van Discosound Forever in sociale netwerken
Look for responds of Discosound Forever in social networks

Lees alle opmerkingen voor Discosound Forever. Laat een reactie achter voor Discosound Forever. Discosound Forever bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Discosound Forever. Leave a respond for Discosound Forever. Discosound Forever on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Discosound Forever op de google maps. Adres en contacten Discosound Forever
Location of Discosound Forever on the google maps. Address and contacts of Discosound Forever

Andere gerelateerde bedrijven als come Discosound Forever Discosound Forever: BBL | PIERRE CARLIER | LABO WASTE CONTROL | COIFFURE GUY | Meire W

Other related companies as Discosound Forever: BBL | PIERRE CARLIER | LABO WASTE CONTROL | COIFFURE GUY | Meire W

Discosound Forever is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Discosound Forever, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03848480224. Het bedrijf Discosound Forever bevindt zich op het adres: Oelegemsteenweg 45; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 562,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Disc-jockeys. Producten gemaakt in Discosound Forever zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Discosound Forever is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Discosound Forever is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Discosound Forever, openstaande posities, locatie van Discosound Forever op de kaart.

Discosound Forever is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Discosound Forever, company assigned to the tax number BE03848480224. The company Discosound Forever is located at the address: Oelegemsteenweg 45; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 562,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Disc-jockeys. Products created in Discosound Forever were not found.
The main activity of Discosound Forever is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Discosound Forever is not available. You also can look at reviews of Discosound Forever, open positions, location of Discosound Forever on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Discosound Forever, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Discosound Forever, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Discosound Forever, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Discosound Forever, employees, financial statistics.