D.J. DIFFERENT

Contactgegevens D.J. DIFFERENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.J. DIFFERENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.J. DIFFERENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bijlokstraat 174; 3020; Herent, België

Telefoon (phone): 0475 62 29 19 (+32-0475 62 29 19) 0475 62 29 19 (+32-0475 62 29 19)

Fax (fax): +32 (58) 579-63-56 +32 (58) 579-63-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.J. DIFFERENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.J. DIFFERENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.J. DIFFERENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.J. DIFFERENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.J. DIFFERENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.J. DIFFERENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.J. DIFFERENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.J. DIFFERENT
Products information D.J. DIFFERENT

BTW identificatienummer (tax): BE03148376464
Ondernemingsnummer: 2022003173
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Entertainers

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.J. DIFFERENT
(Get full report from official database of BE for D.J. DIFFERENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.J. DIFFERENT
Addition kinds of activities for D.J. DIFFERENT

244800. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
20649912. Lollipops en andere harde snoepjes | Lollipops and other hard candy
28240000. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
28690104. Ethylalcohol, ethanol | Ethyl alcohol, ethanol
37510000. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems

Werken bij D.J. DIFFERENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.J. DIFFERENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.J. DIFFERENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.J. DIFFERENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

Zoek naar antwoorden van D.J. DIFFERENT in sociale netwerken
Look for responds of D.J. DIFFERENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.J. DIFFERENT. Laat een reactie achter voor D.J. DIFFERENT. D.J. DIFFERENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.J. DIFFERENT. Leave a respond for D.J. DIFFERENT. D.J. DIFFERENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.J. DIFFERENT op de google maps. Adres en contacten D.J. DIFFERENT
Location of D.J. DIFFERENT on the google maps. Address and contacts of D.J. DIFFERENT

Andere gerelateerde bedrijven als come D.J. DIFFERENT D.J. DIFFERENT: ASLK-CGER Bank | COLETTE PLANCKAERT | Sparrenhof | TB ACTION - WILTON | Depret G

Other related companies as D.J. DIFFERENT: ASLK-CGER Bank | COLETTE PLANCKAERT | Sparrenhof | TB ACTION - WILTON | Depret G

D.J. DIFFERENT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.J. DIFFERENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03148376464. Het bedrijf D.J. DIFFERENT bevindt zich op het adres: Bijlokstraat 174; 3020; Herent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Disc-jockeys. Lijst met producten zijn Entertainers.
De hoofdactiviteit van D.J. DIFFERENT is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.J. DIFFERENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.J. DIFFERENT, openstaande posities, locatie van D.J. DIFFERENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D.J. DIFFERENT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.J. DIFFERENT, company assigned to the tax number BE03148376464. The company D.J. DIFFERENT is located at the address: Bijlokstraat 174; 3020; Herent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Disc-jockeys. List of products are Entertainers.
The main activity of D.J. DIFFERENT is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D.J. DIFFERENT is not available. You also can look at reviews of D.J. DIFFERENT, open positions, location of D.J. DIFFERENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.J. DIFFERENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.J. DIFFERENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.J. DIFFERENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.J. DIFFERENT, employees, financial statistics.