Ambiance Karaoke

Contactgegevens Ambiance Karaoke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ambiance Karaoke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ambiance Karaoke

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Awirs 188; 4400; Flémalle (Awirs), België

Telefoon (phone): 04 275 28 45; 0495 93 41 33 (+32-04 275 28 45; 0495 93 41 33) 04 275 28 45; 0495 93 41 33 (+32-04 275 28 45; 0495 93 41 33)

Fax (fax): 04 275 28 45 (+32-04 275 28 45) 04 275 28 45 (+32-04 275 28 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ambiance Karaoke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ambiance Karaoke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ambiance Karaoke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ambiance Karaoke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ambiance Karaoke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ambiance Karaoke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ambiance Karaoke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ambiance Karaoke
Products information Ambiance Karaoke

BTW identificatienummer (tax): BE01986846923
Ondernemingsnummer: 9090332031
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Ambiance Karaoke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ambiance Karaoke
(Get full report from official database of BE for Ambiance Karaoke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ambiance Karaoke
Addition kinds of activities for Ambiance Karaoke

317200. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
24110100. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
36630108. Pagers (one-way) | Pagers (one-way)
38449910. Therapeutische röntgenapparatuur en buizen | Therapeutic x-ray apparatus and tubes
65419902. Titel reconveyance bedrijven | Title reconveyance companies
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives

Werken bij Ambiance Karaoke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ambiance Karaoke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ambiance Karaoke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ambiance Karaoke. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Ambiance Karaoke in sociale netwerken
Look for responds of Ambiance Karaoke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ambiance Karaoke. Laat een reactie achter voor Ambiance Karaoke. Ambiance Karaoke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ambiance Karaoke. Leave a respond for Ambiance Karaoke. Ambiance Karaoke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ambiance Karaoke op de google maps. Adres en contacten Ambiance Karaoke
Location of Ambiance Karaoke on the google maps. Address and contacts of Ambiance Karaoke

Andere gerelateerde bedrijven als come Ambiance Karaoke Ambiance Karaoke: VANDEWALLE HUGO | Natuursteenbedrijf Philip Dumoulin B.V.B.A. | VEILING MARKETING SERVICE | DEVLEESCHAUWER Frères | LAIT

Other related companies as Ambiance Karaoke: VANDEWALLE HUGO | Natuursteenbedrijf Philip Dumoulin B.V.B.A. | VEILING MARKETING SERVICE | DEVLEESCHAUWER Frères | LAIT

Ambiance Karaoke is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ambiance Karaoke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986846923. Het bedrijf Ambiance Karaoke bevindt zich op het adres: Rue des Awirs 188; 4400; Flémalle (Awirs). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 111,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Disc-jockeys. Producten gemaakt in Ambiance Karaoke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ambiance Karaoke is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ambiance Karaoke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ambiance Karaoke, openstaande posities, locatie van Ambiance Karaoke op de kaart.

Ambiance Karaoke is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ambiance Karaoke, company assigned to the tax number BE01986846923. The company Ambiance Karaoke is located at the address: Rue des Awirs 188; 4400; Flémalle (Awirs). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 111,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Disc-jockeys. Products created in Ambiance Karaoke were not found.
The main activity of Ambiance Karaoke is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ambiance Karaoke is not available. You also can look at reviews of Ambiance Karaoke, open positions, location of Ambiance Karaoke on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ambiance Karaoke, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ambiance Karaoke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ambiance Karaoke, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ambiance Karaoke, employees, financial statistics.