AAA Disc-Jockey Lorenzo

Contactgegevens AAA Disc-Jockey Lorenzo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAA Disc-Jockey Lorenzo: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAA Disc-Jockey Lorenzo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Locht 60; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 466 95 88; 0475 66 95 88 (+32-02 466 95 88; 0475 66 95 88) 02 466 95 88; 0475 66 95 88 (+32-02 466 95 88; 0475 66 95 88)

Fax (fax): +32 (64) 643-15-27 +32 (64) 643-15-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAA Disc-Jockey Lorenzo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAA Disc-Jockey Lorenzo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAA Disc-Jockey Lorenzo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAA Disc-Jockey Lorenzo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAA Disc-Jockey Lorenzo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAA Disc-Jockey Lorenzo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAA Disc-Jockey Lorenzo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAA Disc-Jockey Lorenzo
Products information AAA Disc-Jockey Lorenzo

BTW identificatienummer (tax): BE06070739746
Ondernemingsnummer: 3555694580
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in AAA Disc-Jockey Lorenzo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAA Disc-Jockey Lorenzo
(Get full report from official database of BE for AAA Disc-Jockey Lorenzo)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAA Disc-Jockey Lorenzo
Addition kinds of activities for AAA Disc-Jockey Lorenzo

267999. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
353600. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
806399. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec
35630203. Spuituitrustingen: metalen, verven en chemicaliën (compressor) | Spraying outfits: metals, paints, and chemicals (compressor)
38120122. Machmeters | Machmeters
38420500. Bandages en dressings | Bandages and dressings
50649910. Stofzuigers, huishoudelijk | Vacuum cleaners, household

Werken bij AAA Disc-Jockey Lorenzo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAA Disc-Jockey Lorenzo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAA Disc-Jockey Lorenzo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAA Disc-Jockey Lorenzo. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers snelle opstart! - Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ik ben voor een groot logistiek bedrijf op zoek naar orderpickers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Als orderpicker krijg je een bestellijst toegewezen en haal je de gewenste stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt deze goederen vervolgens klaar voor verzending, volgens de wensen van de klant. Je zorgt dus voor dat de juiste goederen in de correcte aantallen netjes verpakt tot bij de klant geraken. Je werkt met een systeem van voicepicking.

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Kwaliteit assistent m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voornaamste taak is het uitvoeren van diverse controles van grondstoffen, eindproducten en systeemparameters. Dit is een brede taak die onder meer ingangcontroles, hygiênecontroles, kalibraties, behelst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken zoals het registreren en archiveren van klachten, grondstofspecificaties, kwalitetisregistraties,... Tenslotte zorg je ook voor dat de nodige analyses gebeuren

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van AAA Disc-Jockey Lorenzo in sociale netwerken
Look for responds of AAA Disc-Jockey Lorenzo in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAA Disc-Jockey Lorenzo. Laat een reactie achter voor AAA Disc-Jockey Lorenzo. AAA Disc-Jockey Lorenzo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAA Disc-Jockey Lorenzo. Leave a respond for AAA Disc-Jockey Lorenzo. AAA Disc-Jockey Lorenzo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAA Disc-Jockey Lorenzo op de google maps. Adres en contacten AAA Disc-Jockey Lorenzo
Location of AAA Disc-Jockey Lorenzo on the google maps. Address and contacts of AAA Disc-Jockey Lorenzo

Andere gerelateerde bedrijven als come AAA Disc-Jockey Lorenzo AAA Disc-Jockey Lorenzo: JEAN-LUC ROUSSEAU | M. MERTENS | GARAGE FREMON | MAISON LOUISE FONTAINE | FAISaN DORE (AU)

Other related companies as AAA Disc-Jockey Lorenzo: JEAN-LUC ROUSSEAU | M. MERTENS | GARAGE FREMON | MAISON LOUISE FONTAINE | FAISaN DORE (AU)

AAA Disc-Jockey Lorenzo is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AAA Disc-Jockey Lorenzo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06070739746. Het bedrijf AAA Disc-Jockey Lorenzo bevindt zich op het adres: Rue de Locht 60; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 551,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Disc-jockeys. Producten gemaakt in AAA Disc-Jockey Lorenzo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AAA Disc-Jockey Lorenzo is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAA Disc-Jockey Lorenzo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAA Disc-Jockey Lorenzo, openstaande posities, locatie van AAA Disc-Jockey Lorenzo op de kaart.

AAA Disc-Jockey Lorenzo is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is AAA Disc-Jockey Lorenzo, company assigned to the tax number BE06070739746. The company AAA Disc-Jockey Lorenzo is located at the address: Rue de Locht 60; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 551,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Disc-jockeys. Products created in AAA Disc-Jockey Lorenzo were not found.
The main activity of AAA Disc-Jockey Lorenzo is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AAA Disc-Jockey Lorenzo is not available. You also can look at reviews of AAA Disc-Jockey Lorenzo, open positions, location of AAA Disc-Jockey Lorenzo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAA Disc-Jockey Lorenzo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAA Disc-Jockey Lorenzo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAA Disc-Jockey Lorenzo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAA Disc-Jockey Lorenzo, employees, financial statistics.