"Sound of Memphis"

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • "Sound of Memphis"
Private companiesFurniture and Fixtures • "Sound of Memphis"

Contactgegevens "Sound of Memphis": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data "Sound of Memphis": address, phone, fax, email, website, opening hours

"Sound of Memphis"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Houffalize 17B; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont), België

Telefoon (phone): 061 22 44 59; 0495 25 17 25 (+32-061 22 44 59; 0495 25 17 25) 061 22 44 59; 0495 25 17 25 (+32-061 22 44 59; 0495 25 17 25)

Fax (fax): +32 (53) 173-24-46 +32 (53) 173-24-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) "Sound of Memphis": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor ""Sound of Memphis""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for ""Sound of Memphis""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van "Sound of Memphis", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen "Sound of Memphis". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of "Sound of Memphis", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees "Sound of Memphis". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti "Sound of Memphis"
Products information "Sound of Memphis"

BTW identificatienummer (tax): BE08572052001
Ondernemingsnummer: 3133544921
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in "Sound of Memphis" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor "Sound of Memphis"
(Get full report from official database of BE for "Sound of Memphis")

Aanvulling soorten activiteiten voor "Sound of Memphis"
Addition kinds of activities for "Sound of Memphis"

20350210. Groenten, Brined | Vegetables, brined
25310200. Kerkmeubilair | Church furniture
27549907. Intaglio printen | Intaglio printing
28330215. Strychnine en derivaten | Strychnine and derivatives
38610109. Filmfilm | Motion picture film
39140404. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Flatware, plated (all metals)
47299900. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
51119903. Schrijfpapier | Writing paper
55219900. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec

Werken bij "Sound of Memphis": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in "Sound of Memphis": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor "Sound of Memphis". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for "Sound of Memphis". Looking for open vacancies in other companies

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GRUUN - TUINEN

    Type: Flexijob

    Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

Zoek naar antwoorden van "Sound of Memphis" in sociale netwerken
Look for responds of "Sound of Memphis" in social networks

Lees alle opmerkingen voor "Sound of Memphis". Laat een reactie achter voor "Sound of Memphis". "Sound of Memphis" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for "Sound of Memphis". Leave a respond for "Sound of Memphis". "Sound of Memphis" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie "Sound of Memphis" op de google maps. Adres en contacten "Sound of Memphis"
Location of "Sound of Memphis" on the google maps. Address and contacts of "Sound of Memphis"

Andere gerelateerde bedrijven als come "Sound of Memphis" "Sound of Memphis": ATALU | DIERENKLINIEK DE VLIET | IMMOB. DES PROPRI?TAIRES | K.F.C. BAAL | Bistrot

Other related companies as "Sound of Memphis": ATALU | DIERENKLINIEK DE VLIET | IMMOB. DES PROPRI?TAIRES | K.F.C. BAAL | Bistrot

"Sound of Memphis" is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is "Sound of Memphis", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08572052001. Het bedrijf "Sound of Memphis" bevindt zich op het adres: Avenue de Houffalize 17B; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Disc-jockeys. Producten gemaakt in "Sound of Memphis" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van "Sound of Memphis" is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van "Sound of Memphis" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van "Sound of Memphis", openstaande posities, locatie van "Sound of Memphis" op de kaart.

"Sound of Memphis" is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is "Sound of Memphis", company assigned to the tax number BE08572052001. The company "Sound of Memphis" is located at the address: Avenue de Houffalize 17B; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Disc-jockeys. Products created in "Sound of Memphis" were not found.
The main activity of "Sound of Memphis" is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of "Sound of Memphis" is not available. You also can look at reviews of "Sound of Memphis", open positions, location of "Sound of Memphis" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over "Sound of Memphis", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf "Sound of Memphis", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about "Sound of Memphis", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company "Sound of Memphis", employees, financial statistics.