Varobel B.V.B.A.

Contactgegevens Varobel B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Varobel B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Varobel B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Villalaan 31 1630 Linkebeek, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Varobel B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Varobel B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Varobel B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Varobel B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Varobel B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Varobel B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Varobel B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Varobel B.V.B.A.
Products information Varobel B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09014526367
Ondernemingsnummer: 9081268310
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Blow moulding machines for plastics; Blown films; Disintegrators for plastics; Dyeing of thermoplastic synthetic materials; Granulators

Product categorie (product category): Bag Sealing Machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Varobel B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Varobel B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Varobel B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Varobel B.V.B.A.

283603. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
373199. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
966104. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government
22950301. Doek, gelakt glas | Cloth, varnished glass
34299903. Krabvallen, staal | Crab traps, steel
35320101. Auger mijnbouw apparatuur | Auger mining equipment
35790106. Mailbinding (bundeling) machines | Mail tying (bundling) machines
38220605. Oventemperatuurregelaars, niet-industrieel type | Oven temperature controls, non-industrial type
50319901. Composite board producten, houtplank | Composite board products, woodboard

Werken bij Varobel B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Varobel B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Varobel B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Varobel B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Hundelgemse steenweg 329, 9820 Merelbeke Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u15 tot 18u00, op zaterdag van 7u30 tot 18u00, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

Zoek naar antwoorden van Varobel B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Varobel B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Varobel B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Varobel B.V.B.A.. Varobel B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Varobel B.V.B.A.. Leave a respond for Varobel B.V.B.A.. Varobel B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Varobel B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Varobel B.V.B.A.
Location of Varobel B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Varobel B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Varobel B.V.B.A. Varobel B.V.B.A.: Oosterlinck-De Bock | GLACIER VINCENT | Vrolijkx | B.E.S. | E.I.D

Other related companies as Varobel B.V.B.A.: Oosterlinck-De Bock | GLACIER VINCENT | Vrolijkx | B.E.S. | E.I.D

Varobel B.V.B.A. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Varobel B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09014526367. Het bedrijf Varobel B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Villalaan 31 1630 Linkebeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bag Sealing Machines. Lijst met producten zijn Blow moulding machines for plastics; Blown films; Disintegrators for plastics; Dyeing of thermoplastic synthetic materials; Granulators.
De hoofdactiviteit van Varobel B.V.B.A. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Varobel B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Varobel B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Varobel B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Varobel B.V.B.A. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Varobel B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09014526367. The company Varobel B.V.B.A. is located at the address: Villalaan 31 1630 Linkebeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bag Sealing Machines. List of products are Blow moulding machines for plastics; Blown films; Disintegrators for plastics; Dyeing of thermoplastic synthetic materials; Granulators.
The main activity of Varobel B.V.B.A. is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Varobel B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Varobel B.V.B.A., open positions, location of Varobel B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Varobel B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Varobel B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Varobel B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Varobel B.V.B.A., employees, financial statistics.