Hayward Industrial Products NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Hayward Industrial Products NV
Private companiesTextile Mill Products • Hayward Industrial Products NV

Contactgegevens Hayward Industrial Products NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hayward Industrial Products NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hayward Industrial Products NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Hoogkamerstraat 42 9100 Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 02.626 49 31 (+32-02.626 49 31) 02.626 49 31 (+32-02.626 49 31)

Fax (fax): 02.626 49 33 (+32-02.626 49 33) 02.626 49 33 (+32-02.626 49 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hayward Industrial Products NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hayward Industrial Products NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hayward Industrial Products NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hayward Industrial Products NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hayward Industrial Products NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hayward Industrial Products NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hayward Industrial Products NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hayward Industrial Products NV
Products information Hayward Industrial Products NV

BTW identificatienummer (tax): BE05410461425
Ondernemingsnummer: 3523834228
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 178,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Cartridge filter systems; Double-layer filters; Filter containers; Filters and filter elements; Filters for liquids; Filters for process technology; Filters for the beverage industry; Filters for the chemical industry; Filters for the food industry; Filters for the pharmaceutical industry; Filters for water treatment; Filters, in general; Gauze filters; Glass fibre filters; Industrial filters for gases and liquid substances; Industrial filters for oils and emulsions; Milk filters; Oil filters for filtering edible oils; Pocket filters; Polytetrafluoroethylene (PTFE) filters; Rainwater filters; Strainer basket filters; Varnish filters; Water filters

Product categorie (product category): Bag Filters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hayward Industrial Products NV
(Get full report from official database of BE for Hayward Industrial Products NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hayward Industrial Products NV
Addition kinds of activities for Hayward Industrial Products NV

32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
50840900. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
73599906. Huurwinkel, algemeen | Rental store, general
79991401. Badhuis, onafhankelijk | Bath house, independent
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant

Werken bij Hayward Industrial Products NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hayward Industrial Products NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hayward Industrial Products NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hayward Industrial Products NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

  • Vrachtwagenchauffeur CE - Truckdriver CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TORNADOTRANS

    Type: Vaste Job

    Containertrafiek België ----- Container traffic Belgium

  • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: De Jaeger Automation

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Hayward Industrial Products NV in sociale netwerken
Look for responds of Hayward Industrial Products NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hayward Industrial Products NV. Laat een reactie achter voor Hayward Industrial Products NV. Hayward Industrial Products NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hayward Industrial Products NV. Leave a respond for Hayward Industrial Products NV. Hayward Industrial Products NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hayward Industrial Products NV op de google maps. Adres en contacten Hayward Industrial Products NV
Location of Hayward Industrial Products NV on the google maps. Address and contacts of Hayward Industrial Products NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hayward Industrial Products NV Hayward Industrial Products NV: FORTIS | GEENEN JAN DAKWERKEN | Het schaak | PETER VAN DER WANGEN | De Wilde D

Other related companies as Hayward Industrial Products NV: FORTIS | GEENEN JAN DAKWERKEN | Het schaak | PETER VAN DER WANGEN | De Wilde D

Hayward Industrial Products NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Hayward Industrial Products NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05410461425. Het bedrijf Hayward Industrial Products NV bevindt zich op het adres: Hoogkamerstraat 42 9100 Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 178,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bag Filters. Lijst met producten zijn Cartridge filter systems; Double-layer filters; Filter containers; Filters and filter elements; Filters for liquids; Filters for process technology; Filters for the beverage industry; Filters for the chemical industry; Filters for the food industry; Filters for the pharmaceutical industry; Filters for water treatment; Filters, in general; Gauze filters; Glass fibre filters; Industrial filters for gases and liquid substances; Industrial filters for oils and emulsions; Milk filters; Oil filters for filtering edible oils; Pocket filters; Polytetrafluoroethylene (PTFE) filters; Rainwater filters; Strainer basket filters; Varnish filters; Water filters.
De hoofdactiviteit van Hayward Industrial Products NV is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hayward Industrial Products NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hayward Industrial Products NV, openstaande posities, locatie van Hayward Industrial Products NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hayward Industrial Products NV is a company, that was registered 1990 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Hayward Industrial Products NV, company assigned to the tax number BE05410461425. The company Hayward Industrial Products NV is located at the address: Hoogkamerstraat 42 9100 Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 178,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bag Filters. List of products are Cartridge filter systems; Double-layer filters; Filter containers; Filters and filter elements; Filters for liquids; Filters for process technology; Filters for the beverage industry; Filters for the chemical industry; Filters for the food industry; Filters for the pharmaceutical industry; Filters for water treatment; Filters, in general; Gauze filters; Glass fibre filters; Industrial filters for gases and liquid substances; Industrial filters for oils and emulsions; Milk filters; Oil filters for filtering edible oils; Pocket filters; Polytetrafluoroethylene (PTFE) filters; Rainwater filters; Strainer basket filters; Varnish filters; Water filters.
The main activity of Hayward Industrial Products NV is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hayward Industrial Products NV is not available. You also can look at reviews of Hayward Industrial Products NV, open positions, location of Hayward Industrial Products NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hayward Industrial Products NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hayward Industrial Products NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hayward Industrial Products NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hayward Industrial Products NV, employees, financial statistics.