Rouxhet V

Contactgegevens Rouxhet V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rouxhet V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rouxhet V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Aubépines 1; 5300; Andenne, België

Telefoon (phone): 085 84 37 78 (+32-085 84 37 78) 085 84 37 78 (+32-085 84 37 78)

Fax (fax): +32 (53) 425-37-71 +32 (53) 425-37-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rouxhet V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rouxhet V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rouxhet V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rouxhet V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rouxhet V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rouxhet V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rouxhet V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rouxhet V
Products information Rouxhet V

BTW identificatienummer (tax): BE02285675048
Ondernemingsnummer: 7771972656
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Rouxhet V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietitians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rouxhet V
(Get full report from official database of BE for Rouxhet V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rouxhet V
Addition kinds of activities for Rouxhet V

275400. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
508503. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
20389900. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
26720202. Cellofaan kleefband: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane adhesive tape: made from purchased materials
47850203. Landmeters, zeevracht | Surveyors, marine cargo
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis

Werken bij Rouxhet V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rouxhet V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rouxhet V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rouxhet V. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van Rouxhet V in sociale netwerken
Look for responds of Rouxhet V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rouxhet V. Laat een reactie achter voor Rouxhet V. Rouxhet V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rouxhet V. Leave a respond for Rouxhet V. Rouxhet V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rouxhet V op de google maps. Adres en contacten Rouxhet V
Location of Rouxhet V on the google maps. Address and contacts of Rouxhet V

Andere gerelateerde bedrijven als come Rouxhet V Rouxhet V: FLHABITATIONS SOCIALES DU ROMAN PAÏS SCRL | FLLEDENT TOUW NV | Themelin P | VRIJE BASISSCHOOL | MARIE FRANCE ROUMANS

Other related companies as Rouxhet V: FLHABITATIONS SOCIALES DU ROMAN PAÏS SCRL | FLLEDENT TOUW NV | Themelin P | VRIJE BASISSCHOOL | MARIE FRANCE ROUMANS

Rouxhet V is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rouxhet V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02285675048. Het bedrijf Rouxhet V bevindt zich op het adres: Rue des Aubépines 1; 5300; Andenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 162,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dietitians. Producten gemaakt in Rouxhet V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rouxhet V is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rouxhet V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rouxhet V, openstaande posities, locatie van Rouxhet V op de kaart.

Rouxhet V is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rouxhet V, company assigned to the tax number BE02285675048. The company Rouxhet V is located at the address: Rue des Aubépines 1; 5300; Andenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 162,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dietitians. Products created in Rouxhet V were not found.
The main activity of Rouxhet V is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rouxhet V is not available. You also can look at reviews of Rouxhet V, open positions, location of Rouxhet V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rouxhet V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rouxhet V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rouxhet V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rouxhet V, employees, financial statistics.