HARMONIE VITALE

Contactgegevens HARMONIE VITALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HARMONIE VITALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HARMONIE VITALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Centre 163; 6250; Aiseau-Presles (Aiseau), België

Telefoon (phone): 071 76 10 51 (+32-071 76 10 51) 071 76 10 51 (+32-071 76 10 51)

Fax (fax): +32 (53) 735-18-94 +32 (53) 735-18-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HARMONIE VITALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HARMONIE VITALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HARMONIE VITALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HARMONIE VITALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HARMONIE VITALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HARMONIE VITALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HARMONIE VITALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HARMONIE VITALE
Products information HARMONIE VITALE

BTW identificatienummer (tax): BE02171691894
Ondernemingsnummer: 6033111572
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in HARMONIE VITALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietitians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HARMONIE VITALE
(Get full report from official database of BE for HARMONIE VITALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HARMONIE VITALE
Addition kinds of activities for HARMONIE VITALE

8734. Testlaboratoria | Testing laboratories
154100. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
20870204. Cordials, nonalcoholic | Cordials, nonalcoholic
34440201. Cowls of scoops, lucht (schip ventilatoren): plaatwerk | Cowls or scoops, air (ship ventilators): sheet metal
35850203. Ijs dozen, industrieel | Ice boxes, industrial
37280102. Vliegtuigen body assemblies en onderdelen | Aircraft body assemblies and parts
50230207. handdoeken | Towels

Werken bij HARMONIE VITALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HARMONIE VITALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HARMONIE VITALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HARMONIE VITALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van HARMONIE VITALE in sociale netwerken
Look for responds of HARMONIE VITALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HARMONIE VITALE. Laat een reactie achter voor HARMONIE VITALE. HARMONIE VITALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HARMONIE VITALE. Leave a respond for HARMONIE VITALE. HARMONIE VITALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HARMONIE VITALE op de google maps. Adres en contacten HARMONIE VITALE
Location of HARMONIE VITALE on the google maps. Address and contacts of HARMONIE VITALE

Andere gerelateerde bedrijven als come HARMONIE VITALE HARMONIE VITALE: Colaert J | MICHEL PASCAL | Sybille B | ERIKA VERBOVEN | HERMAN WIJMEERSCH

Other related companies as HARMONIE VITALE: Colaert J | MICHEL PASCAL | Sybille B | ERIKA VERBOVEN | HERMAN WIJMEERSCH

HARMONIE VITALE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HARMONIE VITALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02171691894. Het bedrijf HARMONIE VITALE bevindt zich op het adres: Rue du Centre 163; 6250; Aiseau-Presles (Aiseau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 184,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dietitians. Producten gemaakt in HARMONIE VITALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HARMONIE VITALE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HARMONIE VITALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HARMONIE VITALE, openstaande posities, locatie van HARMONIE VITALE op de kaart.

HARMONIE VITALE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HARMONIE VITALE, company assigned to the tax number BE02171691894. The company HARMONIE VITALE is located at the address: Rue du Centre 163; 6250; Aiseau-Presles (Aiseau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 184,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dietitians. Products created in HARMONIE VITALE were not found.
The main activity of HARMONIE VITALE is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HARMONIE VITALE is not available. You also can look at reviews of HARMONIE VITALE, open positions, location of HARMONIE VITALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HARMONIE VITALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HARMONIE VITALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HARMONIE VITALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HARMONIE VITALE, employees, financial statistics.