Vitaform BVBA

Contactgegevens Vitaform BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vitaform BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vitaform BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berlarij 47; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 480 40 54 (+32-03 480 40 54) 03 480 40 54 (+32-03 480 40 54)

Fax (fax): 03 480 66 55 (+32-03 480 66 55) 03 480 66 55 (+32-03 480 66 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vitaform BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vitaform BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vitaform BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vitaform BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vitaform BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vitaform BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vitaform BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vitaform BVBA
Products information Vitaform BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02409545898
Ondernemingsnummer: 2353240966
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 731,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Vitaform BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietary,health and biological food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vitaform BVBA
(Get full report from official database of BE for Vitaform BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vitaform BVBA
Addition kinds of activities for Vitaform BVBA

206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
07210202. Spruit- en twigzaaddiensten | Sprout and twig seeding services
20480108. Pluimveevoeders | Poultry feeds
49590103. Vacuüm van vliegvelden | Vacuuming of airport runways
83220206. Jeugdhulpbureau | Youth self-help agency

Werken bij Vitaform BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vitaform BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vitaform BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vitaform BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Translator Slovenian (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in computertalen. Om een onderdeel te vertalen in het Sloveens, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker/vertaler. - Je staat in voor het vertalen van woorden in het Sloveens - Je vertaalt de woorden op een correcte manier (m/v - meervoud / enkelvoud) - Je past de taalregels correct toe

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • Betonarbeider (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van Vitaform BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vitaform BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vitaform BVBA. Laat een reactie achter voor Vitaform BVBA. Vitaform BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vitaform BVBA. Leave a respond for Vitaform BVBA. Vitaform BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vitaform BVBA op de google maps. Adres en contacten Vitaform BVBA
Location of Vitaform BVBA on the google maps. Address and contacts of Vitaform BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vitaform BVBA Vitaform BVBA: TIMMERMANS | Technifoto Van Wambeke | GEORGES CRISTELLI | Van Brabant BVBA | Axel Laval org

Other related companies as Vitaform BVBA: TIMMERMANS | Technifoto Van Wambeke | GEORGES CRISTELLI | Van Brabant BVBA | Axel Laval org

Vitaform BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vitaform BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02409545898. Het bedrijf Vitaform BVBA bevindt zich op het adres: Berlarij 47; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 731,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dietary,health and biological food - Retail. Producten gemaakt in Vitaform BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vitaform BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vitaform BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vitaform BVBA, openstaande posities, locatie van Vitaform BVBA op de kaart.

Vitaform BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vitaform BVBA, company assigned to the tax number BE02409545898. The company Vitaform BVBA is located at the address: Berlarij 47; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 731,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dietary,health and biological food - Retail. Products created in Vitaform BVBA were not found.
The main activity of Vitaform BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vitaform BVBA is not available. You also can look at reviews of Vitaform BVBA, open positions, location of Vitaform BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vitaform BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vitaform BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vitaform BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vitaform BVBA, employees, financial statistics.