BOUILLON (MME)

Contactgegevens BOUILLON (MME): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUILLON (MME): address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUILLON (MME)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Georges Deprez 8; 5060; Sambreville (Arsimont), België

Telefoon (phone): 071 77 43 40 (+32-071 77 43 40) 071 77 43 40 (+32-071 77 43 40)

Fax (fax): +32 (10) 206-60-44 +32 (10) 206-60-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUILLON (MME): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUILLON (MME)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUILLON (MME)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUILLON (MME), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUILLON (MME). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUILLON (MME), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUILLON (MME). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUILLON (MME)
Products information BOUILLON (MME)

BTW identificatienummer (tax): BE06995788574
Ondernemingsnummer: 1923126220
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BOUILLON (MME) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietary,health and biological food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUILLON (MME)
(Get full report from official database of BE for BOUILLON (MME))

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUILLON (MME)
Addition kinds of activities for BOUILLON (MME)

02790400. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
25110100. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
37280500. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
39149909. Bakjes, NK | Trays, nsk
39440602. Auto's en vrachtwagens, speelgoed | Automobiles and trucks, toy
75390402. Rem reparatie, auto | Brake repair, automotive

Werken bij BOUILLON (MME): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUILLON (MME): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUILLON (MME). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUILLON (MME). Looking for open vacancies in other companies

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van BOUILLON (MME) in sociale netwerken
Look for responds of BOUILLON (MME) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUILLON (MME). Laat een reactie achter voor BOUILLON (MME). BOUILLON (MME) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUILLON (MME). Leave a respond for BOUILLON (MME). BOUILLON (MME) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUILLON (MME) op de google maps. Adres en contacten BOUILLON (MME)
Location of BOUILLON (MME) on the google maps. Address and contacts of BOUILLON (MME)

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUILLON (MME) BOUILLON (MME): PARFUMERIE IDUNA | GB PARTNER | Hyppos (Hotel) | B.C. CORDIAL | Labema SPRL

Other related companies as BOUILLON (MME): PARFUMERIE IDUNA | GB PARTNER | Hyppos (Hotel) | B.C. CORDIAL | Labema SPRL

BOUILLON (MME) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUILLON (MME), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06995788574. Het bedrijf BOUILLON (MME) bevindt zich op het adres: Rue Georges Deprez 8; 5060; Sambreville (Arsimont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 899,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dietary,health and biological food - Retail. Producten gemaakt in BOUILLON (MME) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUILLON (MME) is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUILLON (MME) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUILLON (MME), openstaande posities, locatie van BOUILLON (MME) op de kaart.

BOUILLON (MME) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUILLON (MME), company assigned to the tax number BE06995788574. The company BOUILLON (MME) is located at the address: Rue Georges Deprez 8; 5060; Sambreville (Arsimont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 899,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dietary,health and biological food - Retail. Products created in BOUILLON (MME) were not found.
The main activity of BOUILLON (MME) is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUILLON (MME) is not available. You also can look at reviews of BOUILLON (MME), open positions, location of BOUILLON (MME) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUILLON (MME), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUILLON (MME), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUILLON (MME), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUILLON (MME), employees, financial statistics.