ZEYP (LUBBEEK)

Contactgegevens ZEYP (LUBBEEK): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZEYP (LUBBEEK): address, phone, fax, email, website, opening hours

ZEYP (LUBBEEK)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BUTSCHOVESTRAAT 41; 3384; GLABBEEK, België

Telefoon (phone): 16771299 (+32-16771299) 16771299 (+32-16771299)

Fax (fax): +32 (51) 908-26-50 +32 (51) 908-26-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZEYP (LUBBEEK): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZEYP (LUBBEEK)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZEYP (LUBBEEK)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZEYP (LUBBEEK), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZEYP (LUBBEEK). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZEYP (LUBBEEK), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZEYP (LUBBEEK). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZEYP (LUBBEEK)
Products information ZEYP (LUBBEEK)

BTW identificatienummer (tax): BE01578979492
Ondernemingsnummer: 9591033935
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ZEYP (LUBBEEK) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZEYP (LUBBEEK)
(Get full report from official database of BE for ZEYP (LUBBEEK))

Aanvulling soorten activiteiten voor ZEYP (LUBBEEK)
Addition kinds of activities for ZEYP (LUBBEEK)

339999. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
30890315. Septische tanks, kunststoffen | Septic tanks, plastics
37140309. Ruitramen, motorvoertuig | Windshield frames, motor vehicle
39490500. Jachtuitrusting | Hunting equipment
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij ZEYP (LUBBEEK): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZEYP (LUBBEEK): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZEYP (LUBBEEK). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZEYP (LUBBEEK). Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • Ervaren glazenwasser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tongeren zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en ervaren glazenwasser.

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van ZEYP (LUBBEEK) in sociale netwerken
Look for responds of ZEYP (LUBBEEK) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZEYP (LUBBEEK). Laat een reactie achter voor ZEYP (LUBBEEK). ZEYP (LUBBEEK) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZEYP (LUBBEEK). Leave a respond for ZEYP (LUBBEEK). ZEYP (LUBBEEK) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZEYP (LUBBEEK) op de google maps. Adres en contacten ZEYP (LUBBEEK)
Location of ZEYP (LUBBEEK) on the google maps. Address and contacts of ZEYP (LUBBEEK)

Andere gerelateerde bedrijven als come ZEYP (LUBBEEK) ZEYP (LUBBEEK): THYS INTERIEUR NV | STADSBESTUUR | Flamine Rita | LA POSTE | Massivo

Other related companies as ZEYP (LUBBEEK): THYS INTERIEUR NV | STADSBESTUUR | Flamine Rita | LA POSTE | Massivo

ZEYP (LUBBEEK) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZEYP (LUBBEEK), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01578979492. Het bedrijf ZEYP (LUBBEEK) bevindt zich op het adres: BUTSCHOVESTRAAT 41; 3384; GLABBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten. Producten gemaakt in ZEYP (LUBBEEK) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZEYP (LUBBEEK) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZEYP (LUBBEEK) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZEYP (LUBBEEK), openstaande posities, locatie van ZEYP (LUBBEEK) op de kaart.

ZEYP (LUBBEEK) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZEYP (LUBBEEK), company assigned to the tax number BE01578979492. The company ZEYP (LUBBEEK) is located at the address: BUTSCHOVESTRAAT 41; 3384; GLABBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten. Products created in ZEYP (LUBBEEK) were not found.
The main activity of ZEYP (LUBBEEK) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZEYP (LUBBEEK) is not available. You also can look at reviews of ZEYP (LUBBEEK), open positions, location of ZEYP (LUBBEEK) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZEYP (LUBBEEK), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZEYP (LUBBEEK), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZEYP (LUBBEEK), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZEYP (LUBBEEK), employees, financial statistics.