LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE

Contactgegevens LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE D'INZEMONT 1; 5540; HASTIERE, België

Telefoon (phone): 82644401 (+32-82644401) 82644401 (+32-82644401)

Fax (fax): +32 (67) 504-35-38 +32 (67) 504-35-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE
Products information LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE

BTW identificatienummer (tax): BE03700714111
Ondernemingsnummer: 4440917968
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE
(Get full report from official database of BE for LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE
Addition kinds of activities for LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE

5198. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
021401. Geiten | Goats
823104. Bibliotheekdiensten | Library services
20630100. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
35520305. Afwerking machines, textiel | Finishing machinery, textile
58129905. Commissary restaurant | Commissary restaurant
76991103. Slotenmakerij | Locksmith shop
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory

Werken bij LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

Zoek naar antwoorden van LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE in sociale netwerken
Look for responds of LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE. Laat een reactie achter voor LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE. LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE. Leave a respond for LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE. LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE op de google maps. Adres en contacten LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE
Location of LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE on the google maps. Address and contacts of LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE: SCHOONHEIDSSALON AMARILLYS | BUREAU JEDWAB | W.C. SPORT VOOR ALLEN | Brynaert BVBA | Theuwissen Marc

Other related companies as LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE: SCHOONHEIDSSALON AMARILLYS | BUREAU JEDWAB | W.C. SPORT VOOR ALLEN | Brynaert BVBA | Theuwissen Marc

LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03700714111. Het bedrijf LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE bevindt zich op het adres: ROUTE D'INZEMONT 1; 5540; HASTIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten. Producten gemaakt in LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE, openstaande posities, locatie van LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE op de kaart.

LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE, company assigned to the tax number BE03700714111. The company LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE is located at the address: ROUTE D'INZEMONT 1; 5540; HASTIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten. Products created in LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE were not found.
The main activity of LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE is not available. You also can look at reviews of LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE, open positions, location of LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE DOMAINE DES GROTTES DU PONT D'ARCOLE, employees, financial statistics.