KREIELERBOS (BOCHOLT)

Contactgegevens KREIELERBOS (BOCHOLT): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KREIELERBOS (BOCHOLT): address, phone, fax, email, website, opening hours

KREIELERBOS (BOCHOLT)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRAMPROYERWEG 26; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 89463988 (+32-89463988) 89463988 (+32-89463988)

Fax (fax): +32 (19) 758-20-40 +32 (19) 758-20-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KREIELERBOS (BOCHOLT): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KREIELERBOS (BOCHOLT)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KREIELERBOS (BOCHOLT)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KREIELERBOS (BOCHOLT), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KREIELERBOS (BOCHOLT). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KREIELERBOS (BOCHOLT), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KREIELERBOS (BOCHOLT). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KREIELERBOS (BOCHOLT)
Products information KREIELERBOS (BOCHOLT)

BTW identificatienummer (tax): BE02759735107
Ondernemingsnummer: 9105163574
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in KREIELERBOS (BOCHOLT) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KREIELERBOS (BOCHOLT)
(Get full report from official database of BE for KREIELERBOS (BOCHOLT))

Aanvulling soorten activiteiten voor KREIELERBOS (BOCHOLT)
Addition kinds of activities for KREIELERBOS (BOCHOLT)

3678. Elektronische connectoren | Electronic connectors
386105. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
399600. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
738400. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
20350206. Pickles, azijn | Pickles, vinegar
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
35520120. Winders, textielmachines | Winders, textile machinery
52610101. Tuin trekkers en toers | Garden tractors and tillers

Werken bij KREIELERBOS (BOCHOLT): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KREIELERBOS (BOCHOLT): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KREIELERBOS (BOCHOLT). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KREIELERBOS (BOCHOLT). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Zelfstandig logopedist(e) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DE BEULE LIESBETH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het betreft een deeltijdse betrekking van ongeveer 20 uur per week of een deel ervan, te starten vanaf 05/11/'18 tot en met 01/02/'19. Indien mogelijk kan je nadien je eigen uurrooster uitbouwen. Je behandelt kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van KREIELERBOS (BOCHOLT) in sociale netwerken
Look for responds of KREIELERBOS (BOCHOLT) in social networks

Lees alle opmerkingen voor KREIELERBOS (BOCHOLT). Laat een reactie achter voor KREIELERBOS (BOCHOLT). KREIELERBOS (BOCHOLT) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KREIELERBOS (BOCHOLT). Leave a respond for KREIELERBOS (BOCHOLT). KREIELERBOS (BOCHOLT) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KREIELERBOS (BOCHOLT) op de google maps. Adres en contacten KREIELERBOS (BOCHOLT)
Location of KREIELERBOS (BOCHOLT) on the google maps. Address and contacts of KREIELERBOS (BOCHOLT)

Andere gerelateerde bedrijven als come KREIELERBOS (BOCHOLT) KREIELERBOS (BOCHOLT): JACQUELINE VAN MUYLEM | Van Praet M | Van Ruyskensvelde D | Vande Woude & Zonen BVBA | VERDONCK L

Other related companies as KREIELERBOS (BOCHOLT): JACQUELINE VAN MUYLEM | Van Praet M | Van Ruyskensvelde D | Vande Woude & Zonen BVBA | VERDONCK L

KREIELERBOS (BOCHOLT) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KREIELERBOS (BOCHOLT), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02759735107. Het bedrijf KREIELERBOS (BOCHOLT) bevindt zich op het adres: STRAMPROYERWEG 26; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten. Producten gemaakt in KREIELERBOS (BOCHOLT) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KREIELERBOS (BOCHOLT) is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KREIELERBOS (BOCHOLT) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KREIELERBOS (BOCHOLT), openstaande posities, locatie van KREIELERBOS (BOCHOLT) op de kaart.

KREIELERBOS (BOCHOLT) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is KREIELERBOS (BOCHOLT), company assigned to the tax number BE02759735107. The company KREIELERBOS (BOCHOLT) is located at the address: STRAMPROYERWEG 26; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten. Products created in KREIELERBOS (BOCHOLT) were not found.
The main activity of KREIELERBOS (BOCHOLT) is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KREIELERBOS (BOCHOLT) is not available. You also can look at reviews of KREIELERBOS (BOCHOLT), open positions, location of KREIELERBOS (BOCHOLT) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KREIELERBOS (BOCHOLT), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KREIELERBOS (BOCHOLT), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KREIELERBOS (BOCHOLT), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KREIELERBOS (BOCHOLT), employees, financial statistics.